duminică, 7 ianuarie 2018

Gașca în uniforme cu cadouri de la penali nu vrea să muncească la Târgu-MureșGașca în uniforme cu cadouri de la penali nu vrea să muncească la Târgu-Mureș
Cum escrocii condamnați și penalii trimiși, în n dosare, în judecată vor protecție se rezolvă la Târgu-Mureș protecție de la poliția locală și de la poliție adevărată, prin tabere de pictură de 15.000 de lei bucata vultur albastru sereist, prin gășcarul lui din primărie, prin excursii folclorice și după vin, în țări mai însorite sau nu, prin repararea mașinilor poliției poliție (27.000 de lei) și protecția pe așa-zisul sport sindicalist, 90.000 de lei, pe două asociații. Aici sunt banii dumneavoastră, cum spunea șeful de partid al escrocului și obligațiile penalilor români. Întrebarea este cum nu le crapă obrazul de rușine polițiștilor, ca să accepte cadouri/protecție/mită/ajutoare sociale/ciubuc/cotă parte/onorariu de la penalii români?!
Așa se parchează în orașul în care hoții români v-au luat banii ilegal pe motiv parcare pe marginea străzii cu dungi ale horățelului iubit și în care căciularii sereistului expirat vroiau să vă fure și mai mulți bani, ridicându-vă mașinile și noaptea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu