miercuri, 3 ianuarie 2018

Poliția locală Târgu-Mureș fără fostul sereist Bretfelean la butoane, dar cu cadouri din banii publici de la penalii români



Poliția locală Târgu-Mureș fără fostul sereist Bretfelean la butoane, dar cu cadouri din banii publici de la penalii români
Motiv pentru DNA să îl caute pe ins la Asociația Vulturii albaștri, 15.000 de lei pomană bani publici de la Florea pe tabere de…pictură, de verificat deconturile după vin la frații moldoveni și așa-zisul sport al sindicaliștilor din poliția locală, pe Asociația sindicală a poliției locale și pe Asociația sindicală a poliției locale și a primăriei, multe zeci de mii de euro pomană. Plus căutat eventuale plimbări în concediu cu mașinile instituției, plus lipit autocolante în campania electorală a borfașului lui. Plus delegații…folclorice ale primăriei, prin Grecii și altele. Pomană să fie pentru rumân! Plus supraveghere video gratis pentru escroci  cu vilele aleșilor neamului prost?! Plus blocat străzi cu sens unic, cu mașinile și oamenii poliției locale, pentru veselit retardat și însoțitorul mult iubit, la una mică, de Crăciun?!
Iar dacă uitați cine e Bretfe Boy, căutați comunicatul SRI cu zburarea insului pe motiv de încălcarea gravă a statutului SRI! Iar Bretfe nu e singurul scuipat, condamnatul Pavel trebuind și el să zboare după condamnarea definitivă de la Tribunalul militar, insul fiind plantat de Florea în CL, deși sentința tribunalului era clară. Insul nu avea drept să aleagă și să fie ales. Nici o jenă pentru românismul bolnav, de Târgu-Mureș.

P.S. Nici poliția poliție nu se simte mai bine, luând taxa de protecție penali inventată de ăia ca fiind bani pentru...mașinile poliției, 27.000 de lei anual! DNA, se aude?! Noi, cetățenii fără condamnări și mite de ce nu putem da mită poliției locale și poliției târgumureșene?!
Ardealnews zicere:


Se pare ca zvonurile s-au adeverit si securica Bretfelean chiar a cazut in dizgratia inculpatilor-conducatori din primaria Tirgu Mures. Probabil nu a mai vrut sa execute ordinele „la secunda”, ca nu putem vorbi de o subita realizare a acestora asupra incompetentei de care a dat dovada 10 ani! Cert este ca s-a facut doar o rocada, nimic spectaculos sau benefic pentru oras, doar o pata de rusine pe obrazul celui retrogradat.
La vremuri noi, oameni vechi in PLM…

Ioan Damaschin, fost director adjunct al instituției, a fost numit la 1 ianuarie directorul executiv al Poliției Locale Mureș (PLM), în timp ce Valentin Bretfelean a preluat funcția acestuia, de director adjunct. Este vorba deocamdată de o numire pe post, urmând să se organizeze și un concurs.

Ioan Damaschin este absolvent al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București, a lucrat 26 de ani la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, iar 10 ani a ocupat funcția de șef al Poliției Municipiului Tîrgu Mureș. În ultimele 15 luni a ocupat funcția de director adjunct al Poliției Locale din Tîrgu-Mureș.

După ce a lucrat 18 ani în SRI, Valentin Bretfelean a condus Poliția Locală Mures – PLM din Tîrgu-Mureș încă din anul 2008, în calitate de director adjunct, după câteva luni fiind numit director executiv.


Datul afară din SRI, Bretfelean, director de tabără de pictură la gașca lui Florea! După Vulturii albaștri, ce au mai inventat ăștia? Îl verifică careva la ANI pe Bretfeleanul zburat din  SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI, dacă are voie să se joace de-a șeful taberei de pictură pe banii publici?!
După ce am scris că gașca lui Florea a pus cu subordonatul Bretfelan, cel care lipea, prin oamenii lui autocolante în campania pe bani publici a  lui Florea, cu vandalii imaginați de bețivi și scursuri sereiste și pedeliste (afacerea autocolante pe licitatiapublica.ro, pe magazin FCM, 1900 de euro, 3000 de exemplare!), de tabără de pictură de Zilele târgumureșene cu vulturii albaștri pe care îi găsiți la poliția locală, acum aveți alți vulturi albaștri care se joacă de-a tabăra de pictură cu Bretfeleanus la butoane!

  
Vineri, 06.06.2014, ora 13.00, la Casa de Oaspeți a Primăriei din Complexul de Agrement și Sport ,, Mureșul” , va fi vernisată cea de-a VII-a ediție a Taberei Naționale de Pictură, organizată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș în colaborare cu Asociația Artiștilor Plastici Mureș și coordonată  de către  muzeograful expert Vasile Mureșan – director artistic .  Și în acest an  Municipiul Tîrgu-Mureș –,, oraș al florilor și  al artelor” a fost gazdă pentru  20 de artiști plastici  care au mânuit cu talent penelul  timp de o săptămână , abordând tema      ,, Primăvară tîrgumureșeană”.
     Municipalitatea tîrgumureșeană prin primarul dr. Dorin Florea - fideli artei și culturii vor asigura și pe viitor un sprijin constant artiștilor plastici autohtoni din țară și străinătate, care prin lucrările lor promovează frumusețile urbei noastre, sens în care îi invităm de pe acum la următoarea ediție ce va fi organizată în luna mai a anului 2015.
     Felicitări tuturor participanților!
Director tabără
Valentin – Constantin Bretfelean

http://actualmm.ro/ce-a-fost-si-ce-a-ajuns-valentin-bretfelean-fost-sef-al-sri-maramures-s-a-ales-cu-dosar-penal-pentru-serviciile-aduse-pdl/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.