duminică, 14 ianuarie 2018

Nici o jenă de la poliția cu cadouri de la penalii din Primăria Târgu-Mureș! Le plătiți salariile umflate degeaba inșilor ăstora?!



Nici o jenă de la poliția cu cadouri de la penalii din Primăria Târgu-Mureș! Le plătiți salariile umflate degeaba inșilor ăstora?!
Cum ăștia nici nu mai beau crăciunește în mijlocul străzii blocate de poliție locală și nici nu mai ridică mașini la comanda descreieratului care vroia să muncească și noaptea, ce surpriză că poliția locală și poliția adevărată, cele mânjite de penalul român din primărie cu tabere de pictură, excursii folclorice, sport sindicalist și reparații mașini poliție nu au chef de muncă fără ordine și dedicații pentru etnicii prestabiliți. DNA, cum rămâne cu protecția din banii publici ai 150.000 de târgumureșeni? Curtea de conturi, ia vezi cum decontează sportul sindicalist și taberele de pictură băieții cu protecție din banii publici de la penali, prin HCL și alocări bugetare.
P.S. Unde sunt raportările slugilor, cu câte 1.500 de mașini săltate anual, pentru afacerea etnicului întreținut de băieții cu prea multe grade?! Dar vopseaua pentru tras linii pe asfalt pentru parcări ilegale pe trotuar și carosabil? Dacă tot e să prindeți mizeriile etnice tipice unui oraș în care maghiarul nu are voie să pupe nici un leu de la penalii români !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.