duminică, 7 ianuarie 2018

Să ne râdem de viitorii polițiști cu un an de școală!Să ne râdem de viitorii polițiști cu un an de școală!
Nu ajungeau niște incapabili cu 2 ani, trecem la școleri cu un an de școală peste liceu, cu pregătire asemănătoare învățătorilor cu Liceul pedagogic, 13 ani de școală, în total. Sigur că salariile ăstora nu vor fi înjumătățite, ca și școala și vor putea și ei să-și ia taxa de protecție de la penalii români, ca la Târgu-Mureș, prin primărie și CL, pe motiv de reparații mașini, sport comunitar sindicalist, excursii după vin, concedii cu mașinile instituției sau tabere de pictură ale zburaților din SRI, sute de mii de lei protecția dorită de penalii români și de slugile lor maghiare și românești.


Sursa Ardealnews.ro

În luna ianuarie 2018, se desfășoară concursul de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Calendarul de admitere a fost devansat. Activitățile încep pe 10 ianuarie și durează până la data de 20 ianuarie – ziua examenului scris.

În luna ianuarie a acestui an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Activitățile în vederea înscrierii, respectiv eliberării legitimației de concurs, se vor desfășura în perioada 10 – 11 ianuarie 2018, la sediul instituțiilor de învățământ ale Poliției Române.

Probele eliminatorii, contravizita medicală și proba de evaluare fizică, vor avea loc în perioada 12 – 18 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite de instituțiile de învățământ.

Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat.

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține la data de 20 ianuarie 2018.

Pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați (10.404 candidați pe 1.300 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca).

IPJ Mures

2 comentarii:

 1. Sloganul poliției romane ar trebui sa fie nesiguranța și neîncredere. Cum sa ai încredere in poliție când ei au pus umărul la dezastrul la care a ajuns Tara asta . Și asta datorită faptului ca angajează sau școlesc niște rebuturi ale societății in mare parte și mai nou și la foc rapid 1 an. Pai ce încredere sa am eu in poliție când un cunoscut al meu G.A din Tg jiu după numeroase încercări a reușit sa între la limita la școala de la Câmpina.un individ recalcitrant,violent mai ales pe fondul consumului de alcool , un individ care nu știu cum a fentat examenul psihologic(de asta avem criminali, pedofili etc printr ei) practic un rebut al societății care trăia pe spinarea părinților.
  Unul ca asta va ajunge la foc rapid polițist și nu trebuie sa ne mai mire atunci când vedem polițiști la rutieră violenti,aroganți și anagramati.Astia sunt cei care cică ne-ar apara.
  Rușine școlilor de poliție care nu organizează un concurs ca cel de la academie și Rușine celor care deși știi cum sunt și cât ii duce mintea candidează la aceste scoli pentru a deveni ceva ce nu ar trebui sa fie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zic doar atat: intrarea in UE ne-a scapat de jandarmii care nu aveau 12 clase si bacalaureat. Tot ca idee despre ce gen de oameni necalificati au fost si sunt aruncati ca sa deserveasca populatia.

   Ștergere