vineri, 5 ianuarie 2018

Penalii români din Primăria Târgu-Mureș trebuie să concedieze angajați pentru a păstra avantajele găștii care rămânePenalii români din Primăria Târgu-Mureș trebuie să concedieze angajați pentru a păstra avantajele găștii care rămâne
Pentru cei vizați de penalul român, există Legea avertizorului public, faceți copii cât puteți și denunțurile necesare, dar există și tribunale, iar cine pleacă e stabilit prin lege. Nu acceptați ca penalii români din orașul mizeriei votului  etnic românesc să scape de cei care nu mai corespund sau care nu mai răspund la comenzile politice și de gașcă/sectă sau care filmează retardați aflați în ilegalitate, pentru a rămâne cu sclavii de încredere. Atenție, vorbim de orașul în care și maghiarul bun e  cel verificat de penalul român, care votează pentru escrocii și pentru penalii români sau care e șantajabil cu autorizațiile/afacerile de pază, publicitate, comerț, îngrijire spații verzi, plantat indicatoare rutiere și așa mai departe, manageriat de șofereală, toate pe primărie și CL.
P.S. Banii publici s-au scurs pe excursiile comunitarilor, pe sportul sindicalist al comunitarilor, pe taberele de pictură ale poliției securitului și pe reparații mașini, pentru o dorită protecție pentru penali! Câți angajați cinstiți și neșantajabili de borfași și penali sau fără familii la Tribunalul cu dosare privind escroci  români puteau primii banii din 130.000 de lei sparți pentru protecția poliției locale și poliției târgumureșene?! (15.000 de lei o singură tabără de pictură, 90.000 de lei cele doua AS sindicale ale poliției locale, 27.000 de lei reparații mașini poliție care amendează penali din primărie, fără să mai punem la socoteală excursiile din bani publici ale setoșilor în uniforme prin țări cu… frați care fac alergie sau nu la grade... prea multe și sticle de vin la fel.
Sursa foto: Dan Mașca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu