miercuri, 3 ianuarie 2018

Scuze…



Scuze…
…pentru dezinformarea de sfârșit de an! Nu am știut, nu m-am chinuit să aflu mai multe, despre ce au pregătit penalii români pentru spolierea buzunarelor târgumureșenilor și a bugetului local. Iar dacă nu mai e mortul Țerbea de salvat cu mizeria lui,  s-a găsit…Grand. Atenție, DNA ȘI Curtea de conturi:
 https://kritiq.eu/ro/revelionul-pensionarilor-ii-vizita-la-hotel-grand/
1.     Dacă penalii români cu complici maghiari au cerut 10 lei per pensionar undeva trebuie să fie banii ăia și vedeți cum e cu regimul chitanțelor primăriei pentru șmecheria penalilor români cu slugi și complici maghiari.
2.     Dacă penalii români au făcut un troc se cheamă o șmecherie gen ajutoare de stat. Ca să nu plătească ăia impozitele la bugetul de stat. Exemple sunt destule, te bagi la Privo (cântăcios Iglesias) și primești ajutorul mult visat.  
3.     Dacă penalii români au folosit autobuzele escrocului cu amendă pe firmă și cu plata ilegală a jumătate din amendă pe Transport local avem o minunată decontare care se poate regăsi în suta de mii de euro numită Transporturi terestre ocazionale ale primăriei.
4.     Dacă retardatul, sub-oamenilor din consiliere retardat s-au afișat la mese și li s-a făcut reclamă electorală se cheamă eveniment pre-electoral. Un fel de 1700 de profesori se afișează cu neamul prost cunoscut. Cu speranța jegos românească, că retardații scapă de sancțiuni și de binemeritata pușcărie și românii și maghiarii să (re)voteze hoți români.
Atenție la pachețele pentru colindători borfași și penali din primărie și CL. Ușor de găsit sursa penallilor! Bani pentru pupat dosul penalului român! Sunt sigur că părinții....resposabili sunt mândri că progeniturile au colindat penalii și condamnații definitiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.