joi, 25 ianuarie 2018

Donezi coins pentru conținutul pirat de pe Filelist!



Donezi coins pentru conținutul pirat de pe Filelist!
Dovadă că pirații români sunt în mers cu timpul. Noroc că poliția română se războiește doar cu siteurile online cu conținut pirat și cu bloggerii care scriu urât și nu o duce neuronul să verifice siteurile cu torenți și banii primiți …donație de către administratorii siteurilor cu conținut fără drepturi de autor. Românism, sărăcie și furăm… putrezii capitaliști prin lipsa de vigilență a bugetarilor în uniformă umflați la salarii și școală cu pompa și cu cadouri din bani publici/mite/taxe de protecție de la unii  gen penali și condamnați români !

[Română]
Am activat astăzi donațiile prin altcoins (Litecoin, Ethereum, ZCash, Monero etc).

Din cauză că taxele pentru a trimite Bitcoin au crescut substanțial în ultima vreme (a crescut adopția monedei foarte mult și rețeaua este congestionată din când în când), uneori nu prea este practic să trimiți o donație de 6 euro și să platești 4-5 euro comision.
Altcoins rezolvă problema asta pentru că taxele sunt infinit mai mici (până când rețeaua Bitcoin devine și ea din nou foarte ieftină).

Tutorialele cu Bitcoin sunt încă valabile chiar și pentru altcoins. De exemplu cel prin transfer bancar poate fi folosit pentru a cumpăra Litecoin sau Ethereum în loc de Bitcoin și în loc să trimiteți Bitcoin trimiteți direct Litecoin, foarte rapid și foarte ieftin. Astfel costurile pentru utilizatorii noștri scad drastic.

Practic am mărit numărul de monede prin care puteți dona ca să fie mai ieftin și mai convenabil pentru toată lumea.

Vă mulțumim pentru susținere!
FileList Staff


[English]
We have enabled altcoin donations (Litecoin, Ethereum, ZCash, Monero etc).

Due to high Bitcoin fees lately, it is not so convenient to donate 6 euros and pay 4-5 euros in fees. This will help our users pay much less when helping and supporting our community.

Thank you for your continued support!
FileList Staff

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.