miercuri, 7 martie 2018

Generozitate de la inculpații români DIN Primăria Târgu-Mureș. Veniți, gratis, la cinematograful sutelor de mii de euro din banii voștri pe firmele camarilei!Generozitate de la inculpații români DIN Primăria Târgu-Mureș. Veniți, gratis, la cinematograful sutelor de mii de euro din banii voștri pe firmele camarilei!
Pentru că… acces pietoni pentru afacerea întreținutului Bența, parcă, pentru că 500.000 de euro recompartimentări, pentru că cinema la preț ca de dumping, mult sub prețul privatului fără bilete gratuite sau subvenționate, ca la cinematograful pe care au pus mâna inculpații români din PNL !


Primăria municipiului Tîrgu Mureş învită târgumureşencele la film pe 1 şi 8 martie!
Luni, 26 Februarie 2018 14:29 | Imprimare | Email
A devenit o tradiţie ca doamnele şi domnişoarele din Tîrgu Mureş să beneficieze de intrare liberă la Cinematograful Arta, cu prilejul Zilei de 1 Martie şi 8 Martie. Accesul liber este un mic dar oferit târgumureşencelor din partea administraţiei locale a municipiului Tîrgu Mureş. Pentru a preîntâmpina aglomeraţia la casa de bilete şi pentru a putea beneficia de loc în sală, vă invităm să vă ridicaţi din timp invitaţiile de la sediul cinematografului, Piaţa Trandafirilor, nr. 34-35, zilnic, între orele 9.00–20.00. La ridicarea invitaţiei, doamnele şi domnişoarele vor prezenta la casierie cartea de identitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu