vineri, 9 martie 2018

Remember, acum 2 ani, 1600 de profesori au mâncat și băut din banii publici în precampania electorală a lui Florea. Românisme târgumureșene, ca și mita pe tichete Real tot pentru profesori!



Remember, acum 2 ani, 1600 de profesori au mâncat și băut din banii publici în precampania electorală a lui Florea. Românisme târgumureșene, ca și mita pe tichete Real tot pentru profesori!
Martie 2016, în precampanie electorală, 1600 de cadre didactice au mâncat banii dumneavoastră la restaurantul cadavrului Țerbea! Iar mita electorală pe tichete Real a fost cu două zile înainte de turul al doilea, cu mai mulți ani înainte (6 decembrie), când inculpatul român trebuia să inventeze votul pentru iubitul lui,  150 de lei pe tichet făcut special pentru pomana hipermarketului Real, în jur de 200.000 de euro din banii târgumureșenilor, DNA se face că nu știe nimic, ca și la hrănitul de profesori la restaurantul cadavrului lui Țerbea!


Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei



 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.