miercuri, 28 martie 2018

Plimbăreții în uniformă se fac că nu văd indicatoarele ilegale din Târgu-Mureș! O lună de hoție din banul public și obișnuita provocare etnică de la golănașii cu protecție dorită de la poliția cumpărată cu favoruri din banii publici!


Plimbăreții în uniformă se fac că nu văd indicatoarele ilegale din Târgu-Mureș! O lună de hoție din banul public  și obișnuita provocare etnică de la golănașii cu protecție dorită de la poliția cumpărată cu favoruri din banii publici!
Doar la Târgu-Mureș, locul în care poliția primește de la inculpați cadouri din banii publici, pornind de la tabere de pictură pe asociații ale sereistului și până la fotbal sindicalist, al poliției locale, excursii în delegații zise folclorice sau reparații mașini de serviciu din banii târgumureșenilor, pe post de taxe de protecție dorite de inculpații români, cam 100.000 de lei doar în ultimii 2 ani! Și păcălicii ăștia în uniforme și bani de la inculpații români vă vor da amenzi în curând, pe motiv că… parcați aiurea! Cum le permiteți polițiștilor cu 12 sau 14 clase să nu cunoască legislația rutieră și să acopere diverși nenorociți care pun indicatoare ilegale și bilingve din două motive, să mai fure ceva mii de euro pe dedicația românului sau să manipuleze etnic cu indicatoare montate special, de marșul secuilor, după modelul cu duhoare de servicii, folosit mereu la manipularea românească și la campaniile electorale pentru borfașii majoritari?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.