vineri, 16 martie 2018

Să ne… râdem cu inculpații din Primăria Târgu-Mureș, se schimbă denumirea străzii sportivilor! Schimb pentru UDMR?!


Să ne… râdem cu inculpații din Primăria Târgu-Mureș, se schimbă denumirea străzii sportivilor! Schimb pentru UDMR?!
Cum legea zicea că se vor plăti cheltuielile din banii publici, cu modificare acte și indicatoare și toate cele, ce surpriză că penalii români din Primăria Târgu-Mureș au pus gând rău străzii…Sportivilor. Am înțeles, a murit  acum câteva luni ex. regele Mihai și s-a impus schimbarea numelui, unei străzi ca respect, la ideea POL, dar să schimbi și denumirea străzii Sportivilor în  dr. Czakó József e o prostie motivată doar de trocul: dăm o denumire de stradă românească, musai dăm și una la maghiari, în loc să denumim o stradă nouă cu numele doctorului. Pentru necunoscători, după modelul cetățeni de onoare în număr egal, maghiari și români sau cetățeni post-mortem, musai egali și aici la morții etnici! Dovada nesimțirii etnice este că doctorul e mort din 1975, dar românii puri și etnici, ironie (sau nu), nu au simțit nevoia să dea o altă denumire străzii Sportivilor în anii de omenit cu afaceri etnice pur românești tot felul de neterminați din PDL/PNL, sectă, camarilă, cu uniforme și din servicii secrete sau de investigații, cu neamurile ălora, de rigoare.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Czak%C3%B3_J%C3%B3zsef_(orvos)


În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2211 din  15 martie 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 22 martie 2018, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :



20. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumiri străzii Sportivilor în strada dr. Czakó József utca din municipiul Tîrgu Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.