joi, 22 martie 2018

Indicator bilingv și ilegal, fără reacție de la polițiștii care primesc cadouri din banii publici de la inculpații din Primăria Târgu-Mureș!


Indicator bilingv și ilegal, fără reacție de la polițiștii care primesc cadouri din banii publici de la inculpații din Primăria Târgu-Mureș!

Cum îi duce mintea doar la ridicat mașini noaptea, pentru a se fura și așa bani pe firma românașului din gașca etnică și la vin, în delegații folclorice sau nu, la cupe fotbalistice ale poliției locale sau pentru prostii pe bani de la gașca din primărie, gen tabără de pictură pe asociația Vulturul albastru a ex-sereistului Breetfe, pe sport sindicalist sau reparații mașini, total vreo sută de mii de lei cadou de la inculpații români care cred că își cumpără protecția dând bani publici cadou poliției cu 12 sau 14 clase, ce surpriză că nici o caschetă cu neuron nu a demontat mizeriile bilingve puse de…indicatoare rutiere! Nu e vorba că au furat bani publici pentru mizerii, dar ele au fost puse pe traseul marșului secuilor, în 22 decembrie și pe strada Gh.Marinescu, rost și de o provocare etnică nerealizată. Vă dați seama că amatorii de vin moldovenesc școlarizați la servicii cu alergie la maghiari ar fi zis că  le-au montat…maghiarii! Din plastic, fără elementele firmei, bună încercare pentru manipulare de român cu 3 clase, ca în campania etnică a declaratului român! Bună încercare, sereiști ratați, bine că nu ați scos și …pistolul! Hic, să trăți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.