luni, 26 martie 2018

Traseistul Oprișcan mai schimbă ceva și jignește inculpații din PNL!


Traseistul Oprișcan mai schimbă ceva și jignește inculpații din PNL!
Un nene fost la FPS Mureș înainte de privatizarea Azomureș, chemat la 3 luni distanță în CA al combinatului turcesc și la nici un an înscăunat de turcii cumpărători drept… director general! Oprișcan s-a dovedit un traseist și în politică, cel puțin după 1990, când s-a inventat țărănist, după care a fugit la PDL cu gașca Florea și Poruțiu, apoi a năpârlit ca PNL-ist, dar s-a săturat și de porcăria etnică a lui Florea și a demisionat. De căutat, DNA, rolul ăstuia în votul teren dat gratis lui Maior pentru închiriat pe banii publici în familion, pe scuza etnică ASA/FCM, DNA a trimis în judecată făptașii care au cerut votul slugilor, mai puțin slugile din Consiliul local!
Ardealnews zicere:
Nu a mai rezistat in „gasca” locala! Raman Florea si Maior singuri?!…

Deputatul liberal Doru Oprişcan şi-a anunţat demisia din PNL precizând că are mai multe nemulţumiri privind conducerea filialei PNL Mureş. Parlamentarul este fost lider al PDL Mureş.

În ciuda faptului că Doru Oprişcan a precizat că nu se va alătura unui alt partid, surse susţin că acesta va trece la ALDE, conform stiripesurse.ro.

„Partidul Național Liberal filiala Mureș anunță încetarea calității de membru al Partidului Național Liberal a numitului Oprișcan Mihai Doru. Depunerea demisiei a avut loc la sediul Partidului Național Liberal Mureș, din Tîrgu-Mureș, Piața Trandafirilor nr.5, luni, 26 martie 2018, ora 11:05.

PNL Mureș regretă modalitatea prin care numitul Oprișcan Mihai Doru abandonează organizația noastră, având în vedere că demisia sa nu a fost motivată în niciun fel. Considerăm că felul în care deputatul Oprișcan Mihai Doru a decis să părăsească Partidul Național Liberal este manifestarea disprețului la adresa celor 25.284 de mureșeni care, în decembrie 2016, au acordat votul Partidului Național Liberal, pe listele pentru Camera Deputaților. Sperăm ca fostul nostru coleg, în calitatea sa de deputat, să nu migreze la un alt partid. În caz contrar, alături de disprețul la adresa celor 25.284 de mureșeni se va adăuga și jignirea profundă a acestora,” se arata in comunicatul PNL Mures.

Parlamentarul a schimbat mai multe partide în timpul carierei sale politice. Doru Oprişcan a fost lider al PNŢCD Mureş, a trecut apoi la PNL, a schimbat pentru PDL unde a fost iar lider, pentru a ajunge înapoi în PNL după fuziunea celor doi partide.

Doru Oprişcan este la al doilea mandat de parlamentar, precedentul fiind în perioada 2008-2012. Anterior, a fost consilier local în Târgu Mureş, dar şi director al cunoscutei companii Azomureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.