luni, 19 martie 2018

Să vă fie rușine, polițiști cu 12 clase sau 14 clase! Indicator ilegal sub nasul vostru și nu sunteți în stare să citiți o lege!


Să vă fie rușine, polițiști cu 12 clase sau 14 clase! Indicator ilegal sub nasul vostru și nu sunteți în stare să citiți o lege!
Să vă fie rușine, poliție cu 12 clase, comunitarilor, plus poliție cu doi ani peste, adică poliție-poliție! Ați tolerat, cu obrăznicie, o măgărie, posibil ca să nu stricați afacerile inculpaților din Primăria Târgu-Mureș care vă oferă din banii noștri excursii în delegații folclorice și cu sticle de vin de la frați moldoveni, vă dau 20.000 de lei să vă jucați de-a fotbalul poliției locale sau 45.000 de lei pe iluzoria AS sindicală a poliției locale(sic!), ca să nu mai vorbim de asociația Vulturul albastru, cu tabere de pictură de 15.000 de lei bani publici ale șefuțului zburat de la conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statului SRI! Să vă fie rușine, chipie cu ceva neuron(i) sub! Bine că ați făcut pe nebunii când unii puneau o etichetă bilingvă în piață sau când ziceați că descoperiți tăblițe bilingve puse de răii din UDMR! Felicitări, vă meritați reparațiile mașini din banii noștri (26.000 de lei) și celelalte premii de la inculpații români din primărie! DNA, un răspuns pentru legalitatea alocării de bani publici pentru poliție… sindicalistă și pentru reparații mașini și celelalte prostii date cu speranța de protecție de către inculpații români  mai sus pomeniți?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.