marți, 13 martie 2018

Pe mintea CNCD, sesizările la folosirea cuvântului penali trebuie făcute de penali?!Pe mintea CNCD, sesizările la folosirea cuvântului penali trebuie făcute de penali?!
Cum am o decizie a CNCD în privința atacului isteric la adresa rromilor, numiți de cei din primăria Târgu-Mureș: Țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală, ce ar fi să o aplicăm și la cazul cu penalii promovați de președinte și de șefa DNA?! Dacă la Târgu-Mureș atacul etnic la adresa rromilor poate fi luat la miștocăreală ca fiind sigur, pentru că cuvântul cuib se referă, de fapt, la locuință, sălaș (!) și dacă nu ești rrom nu poți sesiza discriminarea la adresa rromilor, ce ar fi ca CNCD să constate că doar penalii pot sesiza folosirea cuvântului penali!?! Dacă în orașul isteriei etnice și a dosarelor penale cu buletine ad-hoc în campanie electorală, Târgu-Mureș, e posibil, de ce să nu fie folosit același argument la București?! P.S. Alergia la rromi e doar declarativă pentru inculpații și trimișii în judecată din Primăria Târgu-Mureș și rudele DNA/PNA de la birourile de presă, pentru că rromii sunt buni dacă inculpatul le face rromilor garsoniere la preț baban, în Valea Rece, prin pomana pentru Bența! Iar rromii votează ca mulțumire, inclusiv pe cei care sunt dați din etnie, dar nu vor să recunoască!
P.P.S. Atacul etnic din primărie a fost motivat de imposibilitatea să se pună mâna pe ștrandul pe care vroiau să facă praf pe așa-zise reparații 7 milioane de euro,  pe firmele de casă, etnice, de partid cu condamnați sau sectă, cum e obiceiul în ultimii 17 ani la Târgu-Mureșul care trebuie să voteze etnic!
https://florentindeac.blogspot.ro/2014/04/siteul-pe-bani-publici-de-la-tigani-cu.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu