luni, 10 iunie 2019

Bandiții banului public defrișează spațiul verde cu pretenția de parc de distracție bebeluși de la Școala 7 din Târgu-Mureș!

Bandiții banului public defrișează spațiul verde cu pretenția de parc de distracție bebeluși de la Școala 7 din Târgu-Mureș!
Le-au mirosit bandiților de bani pe firmele de români s-a inventat pe spațiul verde al școlii 7 loc de joacă bebeluși, unde să vină mămicile iresponsabile cu plozii, în timpul orelor de curs, pentru a face mișcare sau gălăgie. S-au spart, probabil, zeci de mii de euro pe mizeriile alea, a venit banditul banului public și a zis că vrea altceva, defrișând spațiul verde și transformându-l în arătură. Pomană de la etnici și inculpați români pentru firma ex-pușcăriașului Lăurean, bitumul ăla infect sau maxim pomană pe Gazonul Brașov, pe motiv de românism și conlocuitor de județ, pentru că altă pomană nu poate exista. Poate se simt mămicile și tăticii responsabili, că plozii lor nu au un teren de sport și iarbă, decât imașul ăla infect. Sau sunt părinții prea proști sau li se flutură de viitorul copiilor lor. 
 P.S. UDMR și-a primit acolo partea leului prin pază pe firmă maghiară și a fost lăsat un domn maghiar să privatizeze terenul de sport. Ca să înțelegeți de ce nu plâng amatorii de ecologie și de spații verzi! Iar românașii au sărit cu bitum și reabilitare tâmplărie lemn, că și aici sunt sute de mii de euro de spart la școală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.