sâmbătă, 8 iunie 2019

Școala 7 din Târgu-Mureș a rămas fără parcul de distrat bebeluși făcut de vreun retard sau de partid

Școala 7 din Târgu-Mureș a rămas fără parcul de distrat bebeluși făcut de vreun retard sau de partid
Ce surpriză, Școala 7 din Târgu-Mureș nu mai are parcul de distrat bebeluși, făcut de vreun retard al banilor publici, pe sectă, PFA sau partid sau cine știe ce rahat! Mizeriile alea, care put ca și mizeriile firmei abonate la SRI și nu numai, adică cuplul familial, au fost aruncate într-un colț și terenul pare să fie arat. Gunoiul a fost aruncat pe spațiul verde singur rămas, acolo unde elevii mai puteau să alerge după o minge!  Să ghicim, apaare un retard de partid și dă vina pe vreun Soros. POL sau pe răii din DNA care îi hărțuiesc pe hoții români?!
P.S. DNA, terenul de sport a fost donat se pare în favoarea unui gagiu maghiar, paza e pe școală pe firma unei maghiare, probabil UDMR  a înțeles ce îi cere vreun retard sau pentru un retard, să se voteze în CL, în contrapartidă.
P.S.2 Iarba etnică nu aduce bani decât lui Pușcaș și lui Verdi, așa că mizăm că retardul se va poza cu bitumul firmei pușcăriașului Lăurean. Pentru că răcoarea miroase bine! DNA, bucură-te de rahat etnic obișnuit la golănia etnică numită pomană din bugetul local controlat de inculpații români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.