sâmbătă, 15 iunie 2019

Să ne...râdem, nu-i bun de Târgu-Mureș, dar Sîmpălean ajunge manager de București!


Să ne...râdem, nu-i bun de Târgu-Mureș, dar Sîmpălean ajunge manager de București!
Pentru cunoscători, managementul vieții în privința întârzierii buncărului de radioterapie și contract colectiv de muncă semnat instituțional de individ și Sanitasul prieten, cu ilegalitatea taxă de...nesindicalism! DNA Târgu-Mureș, încă nimic?  Apropo, după un scandal provocat de niște hârtii ajunse pe alte plaiuri, taxa de nesindicalism a dispărut prin 2018 din contractul colectiv de muncă al unui număr de aproape 2000 de angajați. DNA, cine a umflat banii ilegali timp de zeci de ani și unde s-au dus? Banii de nesindicalism, care te obligă să intri în sindicat, ca să plătești și mai mult, sunt furt calificat, cu bani reținuți de angajator.
P.S. Gagiul s-a înscris în PSD? Era penelist când reținea taxa ilegală de nesindicalism, probabil tot PNL când depunea mărturie în dosarul ASA finanțare ilegală, proces la Ciuc, acum e pesedist/aldist, dacă îl ajută Firea?!
P.S.2 Nu dați în salariul de manager, prin dublarea netului la medici prin pomana PSDragnea se ajunsese ca un profesionist să câștige dublu față de managerul vieții sau mai bine zis și un debutant cu parafă să câștige net mai mult ca ăsta. Degradant sau ce?! Să te facă la bani un subordonat?!
sursa foto: libertatea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.