sâmbătă, 1 iunie 2019

Inculpatul Florea s-a pozat electoral cu Papa cel pur

Inculpatul Florea s-a pozat electoral cu Papa cel pur
Ce surprinzător, gagiul inculpat în mai multe dosare pentru fapte penale făcute pentru întreținutul său de gașcă, cum spune DNA, a simțit nevoia să pară interesat de Papă. Oare ăla știa cu ce individ are de-a face? Gagiul cu dosare  și sau amenzi CNCD pentru discriminare rromi, maghiari, persoane cu handicap, cu trimiteri în judecată pentru infracțiuni de corupție, cu n dosare închise cu grație de gașca dinainte de Kovesi și zburător prin rahatul etnic a n partide românești (după PCR: PNȚCD, PDL, PNL, ALDE, plus independența votată de coaliția tovarășilor cu idei... a priori, pentru etnic român), cu vot isteric ca să nu câștige maghiarul și să fure la Târgu-Mureș ce fură și mai poate fura românul complexat de istorie românească de doar 100 de ani.
P.S. Papă, tot rahat etnic e la Târgu-Mureș pe subordonat de partid sau primărie, pe camarilă sau sectă. Așa că ăștia ai matale nu pupă din cauza demenței etnice și pomenii pe gunoaie de subordonați. SRI știe și veghează ca Târgu-Mureșul să fie la nivelul 1990?  
P.S. 2. Atenție, Papă, polițiile alea care te însoțesc sunt mânjite cu cadouri din bugetul local (100.000 de lei), din dorința de protecție inculpați români, Bagă, matale, ceva anateme și roagă-te să-și repare mașinile mai des pe banii târgumureșenilor. Prietenii știu de ce, decontul e...sfânt! Așteptăm reacția DNA și în cazul excursioniștilor în uniformă, în concediu sau nu, cu mașina instituției sau nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.