miercuri, 19 iunie 2019

Rugați-vă pe banii voștri, nu pe banii cadou de la inculpații români, mari români ce sunteți!


Rugați-vă pe banii voștri, nu pe banii cadou de la inculpații români, mari români ce sunteți!
Poate ne așteptăm degeaba de la cântăreți, la ceva mai mult decât de la un nivel  intelectual de fotbalist sau polițist local, dar merită încercat. Nu vă e rușine să luați banii publici prin pomana inculpaților români?! Abonamente de ceva ani de la inculpații români, ceva deranj la burtici?! Ia mai rugați-vă pe banii voștri, nu pe ai târgumureșenilor!




Msnews.ro joint:
GRATIS PE BANI. Cele patru mini-concerte de pricesne cântate de Rusalii (în 16 și 17 iunie) în bisericile din Târgu Mureș au costat 22.556,96 de lei, bani achitați din bugetul orașului – suma se referă exclusiv pentru plata celor trei artiști (Paula Seling, Marius Ciprian Pop și Sebastian Stan), nu conține eventuale costuri adiacente organizării mini-concertelor.



Pentru interesați, să defalcăm, contabilicește. Preotul cântăreț Marius Ciprian Pop (din Cluj) a fost plătit pentru prestațiile de la Biserica Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” (din cartierul Unirii, strada Voinicenilor) și „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” (din cartierul Mureșeni) cu suma de 12.356,96 lei.



Sibianul Sebastian Stan, cântăreț de muzică “populară”, a prestat la Catedrala Ortodoxă „Învierea Domnului” (din cartierul Turdor, B-dul Pandurilor), fapt pentru care a primit 2.400 de lei. În fine, Paula Seling a cântat la Biserica Greco-Catolică „Adormirea Maicii Domnului” (de pe strada Armoniei), concertul gratuit fiind plătit cu 7.800 de lei.
Abonamentele românilor de la inculpații români, 2019, 2018, 2017, 2015 și continuă:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.