joi, 27 iunie 2019

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au un parc pentru distrat preșcolari după ce s-a defrișat complet spațiul verde!

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș au un parc pentru distrat preșcolari după ce s-a defrișat complet spațiul verde!
Bani etnici pentru Energoplus, de la inculpații români, ca să justifice defrișarea spațiului verde și amenajarea de plajă pentru preșcolari. Să ghicim, urmează alt românaș cu gazonul Brașov sau băiatul cu pardoseli din cauciuc și apoi vreo vizită a retardului, pentru publicitate etnică sau electorală?!
P.S. Maghiari cu ONG-uri ecologiste, care nu sunt din genul celor controlați în CL de către gașca de români care dau autorizații, festivaluri, expoziții, traduceri, reparații, paze școli și primării și așa mai departe, singurele pomeni pentru maghiari în orașul controlat pur etnic, ceva deranj?! Dar cum rămâne cu rahaturile montate acum și care nu erau inițial pe spațiul verde? Ce  român muritor e servit în plus, etnic, de primăria inculpaților români?!
Cum arată pomana etnică
acum:
Rețineți, găinarii au pus mâna pe spațiul verde al unei școli, au permis accesul a tot felul de bebeluși și mame în timpul programului școlar, perturbându-l, iar despre escrocheria cu folosirea spațiului școlii ca parcare, sub nasul tembelilor, nu are rost să mai spunem, o mână etnică spală interesul maghiarului tolerat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.