vineri, 21 februarie 2020

Ceva reacție, părinți iresponsabili care umblă cu bani pentru fondul clasei?! La Târgu-Mureș rahatul etnic presupune bani tot în campania electorală a unui netot?!


Ceva reacție, părinți iresponsabili care umblă cu bani pentru fondul clasei?! La Târgu-Mureș rahatul etnic presupune bani în campania electorală a unui netot?!
Ceva reacție, mămici și tătici responsabili, voi care sunteți fericiți să strângeți bani pentru școli în care escrocii nu investesc un leu sau se pune parchet din munca și banii voștri?! Ceva deranj la căratul elevilor ca să colinde pramatii care trebuie să dea prin intermediar român mii de pachețele din banii fraierilor de părinți? Ceva deranj la școlile folosite de ceva escroci în campania lor electorală și pentru întâlniri cu prostimea aplaudacă?! Ceva deranj la școlile în care profii au luat mită de la Florea în campania pentru Băsescu, tichetul Real 150 lei, la școlile care au trimis 1700 de neterminați ca să mănânca la cadavrul lui Țerbea sau pentru slugoii inepți, 1300, care trebuiau hrăniți de ratați români de zilele pedagogilor, toate splendide pomeni pentru scursuri etnice rupte de foame și care trebuiau ajutate din banul public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.