marți, 18 februarie 2020

Datoria Târgu-Mureșului, 2700 lei per om?!


Datoria Târgu-Mureșului, 2700 lei per om?!
Foarte bine că iese în față Soos, dar nu ne amintim ca UDMR sau maghiarii să aibă mărețe atitudini în ultimii 20 de ani, rămânând mai mult ca Vatra Românească, secția maghiară, a lui Florea. Rar, ăștia au refuzat să voteze vreun retardat, să dea bani la firme eminamente de români morți de foame. Nu am auzit ca vreun maghiar să meargă la DNA, în calitate de martor. Sau să își amintească de legea avertizorului public, care spune cum e cu politizarea instituției, folosirea bunurilor pe borfași, acte de corupție, refuz comunicare și alte rahaturi etnice specifice gunoiului obținut pe vot etnic bolnav și necesar celor care nu au putut fura românește înainte de un secol și un an.  Nu am auzit vreun maghiar sau udemerist să iasă în față când escrocii români au sabotat viceprimari români, nici când românii au cărat în primării și consilii locale condamnații de tribunale militare, civile, sereiștii cu prea multe grade, băieții care au prestat în presă, rudele ălora, toate pe criteriul român bun, maghiar rău. Iar UDMR și maghiari, în generale, credeați că talentoșii muzicali de la Știi TV pomenile pe urlători pe scenă, pentru bilingvi, pazele, reparațiile școli, indicatoarele rutiere, festivalurile de gătit și de tradiții secuiești, îngrijirea spațiilor verzi, ziua pedagogului maghiar, busturile și statuile nu vă costă votul pentru românache?!Pe ce lume trăiți, secția maghiară a Vetrei Românești?!  
P.S Dacă Soos face iar campanie doar în limba maghiară avem un Maior primar. Pentru că doar ANI ne-a scăpat acum 4 ani de inginerașul făcut la 40 de ani și cu PFA-ul bolnav din primărie, cu deconturi, cum zice ANI, pe activități religioase (prin bisericuță?!) și recreative (se râde oficial?!) Că DNA nu pare să râdă!

Soos Zoltan zicere:

Îndatorirea cetățenilor din Târgu-Mureș continuă să crească. 💶💰💶💰Astăzi, fiecare târgumureșean este dator statului cu câte două salarii minime, practic fiecare locuitor are o datorie de 2700 lei. Această datorie va crește la 3.500 lei, dacă proiectul de buget de anul acesta va fi adoptat săptămâna asta.

Florea a dovedit în repetate rânduri că cheltuie banii pe altceva decât pentru ceea ce au fost alocați. Toată lumea știe că mare parte din banii publici îmbogățesc firmele prietenilor lor.

Prin urmare, cer Consiliului să oprească furtul și să nu voteze nici un ban în plus pentru conducerea coruptă a orașului nostru. Cheltuielile de funcționare și cheltuielile de asistență socială obligatorii ar trebui să fie planificate până la sfârșitul anului, iar în afară de acestea să nu voteze alte cheltuieli.

Acum este momentul să oprim irosirea resurselor Târgu-Mureșului și prădarea banilor publici.Dacă Consiliul votează proiectul de buget al lui Florea, datoria orașului și implicit a cetățenilor va continua să crească. Iar acest neajuns va rămâne în grija comunității pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.