luni, 10 februarie 2020

Și tot despre inutilitatea polițiilor mânjite cu cadouri din banii publici de către interesele inculpaților

Și tot despre inutilitatea polițiilor mânjite cu cadouri din banii publici de către interesele inculpaților
Cadouri peste cadouri pentru poliții, îndeosebi după trimiterile în judecată ale ălora din Primăria Târgu-Mureș, drept consecință polițiile dispar de pe stradă și fac pe dracul ca să nu-i supere pe cei care le dau banii. Protecție pe banii noștri? Așteptăm un răspuns de la DNA, care să ne lămurească cum e să iei bani pentru reparații mașini, dar să nu ai habar ce mașini se repară, unde, cu ce garanție, pe motiv că știu cei din primărie sau să mănânci porcește din  bugetul local, la revelioanele chipiu cu neuron. Sau să joci fotbal sau să te joci de-a tabăra de pictură, ca securistul vieții. Sau să te plângi că ratatul din primărie refuză să pornească semafor, deși tu, organul adormit, îi ceri politrucului să o facă.
P.S. Altul lovit ieri pe trecerea de pietoni, omul s-a ridicat, s-a uitat la genunchi, lumea îl încuraja, ia-i numărul la prost. Așa se rezolvă treburile în orașul în care polițiile sunt mânjite și stau pe acasă, în loc  pe stradă. Ce înseamnă un ban public dat la vremea lui și ce înseamnă să nu mai ai interese de hoție pur românească, care să te facă să ceri să ridici mașinile târgumureșenilor și noaptea!  
P.S.2 80 de indicatoare ilegale, bilingve, cum zice Poliția Română cea nemânjită, de la București. Ghiciți ce român e servit și de ce escrocii români ai banului public nu pun firma pe gunoiul montat ca de hoți, cu ocazia marșului secuilor! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.