joi, 13 februarie 2020

DNA Târgu-Mureș, golănie româno-maghiară în numele sportului!

DNA Târgu-Mureș, golănie româno-maghiară în numele sportului!
P.S. Băieții ăia care zic că antrenează au tot felul de PFA-uri. Obiceiul casei, pentru a deconta banii la români și ceva, foarte puțini, maghiari. Și ăia din urmă atent verificați și de încredere.
P.S.2 Ca între brașoveni, pentru cunoscători.
P.3. 3. Pe când DNA la cacademiile cu 5000 de euro sparți din buget pentru mucos sportiv? În timp ce un elev căruia îi place cartea bursa are o valoare bătaie de joc (cei din primării și CL nu au copii din ăștia, pesemne, deci, fără stres) și e dată în campanie electorală a rumânului?
P.S.4. UDMR e mereu un fel de vatra românească secția maghiară. Adică joacă pentru românași și se mulțumește cu Cj, cu publicitate la organul ex-comunist, cu paze pe gombosi și alții, cu festivaluri și tradiții secuiești, cu guriști aduși prin ființa de la Știi TV, cu actori de decontat banii publici, cu îngrijiri spații verzi, cu milioane de indicatoare rutiere, cu ceva fotbal pe banii publici și ziariștii casei, ați înțeles. UDMR egal aripa maghiară a lui Florea. Mai puțin când nu votează un înapoiat sau pomeni care put a românism bolnav și a mort de foame care nu poate lua un leu fără rahatul etnic necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.