marți, 11 februarie 2020

Tichetul de masă crește. Nu pentru că au votat ceva tembeli care nu știu cum se calculează, ci pentru că el trebuie să crească cu creșterea salariului minim pe economie!


Tichetul de masă crește. Nu pentru că au votat ceva tembeli care nu știu cum se calculează, ci pentru că el trebuie să crească cu creșterea salariului minim pe economie!
Niște neterminați ca oricare neterminat din parlament vin cu cadouri electorale, după ce li s-a păsat fix la un metru de fraier. Tichetul de masă ar crește, la 20 de lei. Acești prăpădiți s-au făcut că nu există atunci când hoții PSD au blocat creșterea tichetului de masă și a voucherului de vacanță, pe motivul scris de...criză financiară mondială în 2009! Și hoții sunt liberi! Pentru cei care nu cunosc, tichetul de masă și voucherul de vacanță sunt definite ca fiind un salariu minim pe economie și două salarii minime pe economie. Orice mărire de salariu minim pe economie înseamnă mai mulți bani pentru un milion de bugetari, lucru știut de hoții PSD care au blocat creșterea, prin decembrie 2018. Cum e an electoral, alții vor să obțină 2-3 voturi de la un milion de bugetari furați, singurii care se pot lăuda că escrocii nu au curaj să se atingă de ei fiind cei din pază penitenciare, SRI, MAI și alte organe de represiune, restabilirea ordinii sau căutat caii verzi pe pereți.
P.S. Pentru prostime, voucherul de vacanță nu e cadou de la dementul de partid hoț, e supra-impozitarea tichetului de masă, cu 41,5 la sută. Înmulțiți cu 12, adunați taxa de 145 lei, impozit și aflați cum statul român al hoților PSD a furat un milion de bugetari cu 60 de milioane de euro. Ca în banc de Radio Erevan, bugetarului nu i-a dat cadou voucher de vacanță, fraierul îl plătește din buzunarul lui și statul mafiot îi vinde rahatul de hârtie de 1450 lei cu 1700 lei. Asta înseamnă că ești hoț român!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.