vineri, 28 februarie 2020

Țepari în Primăria Târgu-Mureș, cu pagubă la Selgros?!


Țepari în Primăria Târgu-Mureș, cu pagubă la Selgros?!
Nu le plângeți de milă celor de la Selgros, ei sunt complici în a vinde rahaturile pe care inculpații le oferă gratuit unor pensionari, cărați ca să primească un fel de ajutoare din banii noștri. Cum escrocii nu pot hrăni pensionarii pe motiv de lipsă cantină cu aviz de Ministerul muncii, se dă aplaudacilor rahaturi gen făină, ulei, se pozează ăia cu ceva retardat și să trăiască bunici!. Un fel de pomană ordinară pentru imaginea inculpaților și necesitatea de a cheltui banii publici pe români.. Un fel de pachețele primăriei pentru fomiștii români cu firme, un fel de drapelele vieții din banii publici, ca să trăiască și madam românca cu drapelele, ați înțeles șablonul.
P.S. DNA și Curtea de conturi, ceva deranj cu revelioanele din bugetul local ale inculpaților, sereiștilor expirați, înapoiaților casei, ale polițailor cu 12 clase și alte asemenea dubioșenii?! Plus decont transport, ca să trăiască și familia și secta și alți etnici pe măsura faptelor.
P.S.2 Mita inculpatului în campania pentru Băsescu, mită prin hipermarketul Real. Ca să nu se prescrie hoția 150 de lei furați din bugetul local pentru profesorii care acceptau mita și vreun retardat al casei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.