joi, 13 februarie 2020

Gunoaiele de la Dr.Max bagă tare spamuri


Gunoaiele de la Dr.Max bagă tare spamuri
Gripovit la reducere și alte rahaturi de suplimente alimentare, dispozitive medicale și alte mizerii sinistre care nu sunt testate clinic. Poftă bună la chimicale și la ce mai vinde aprozarul! Și Dr. Max, mori în chinuri, cu spamul tău  pe telefon!. Pe când vom vedea DNA la lanțurile de farmacii, să ne explice cum e cu protecția datelor și umflarea prețurilor, pentru ca escrocii să vă prindă pe card cu datele personale?! Orice medicament nu are prețul corect, ăla e pentru cine întreabă și reducerea e cam identică la toate farmaciile, așadar e un preț mincinos dacă nu ai cardul cu care te prinde la date personale!
P.S. Prostălăii de la UMF-uri, la Târgu-Mureș sau aiurea, au sărit și au mărit cu 1000 de lei prețul unui an universitar la studentul de la Medicină și Stomatologie, în secunda în care au auzit de mita PSD pentru medicii de la stat care nu au chef sau nu sunt capabili să plece din țară. La farmacie nu au îndrăznit, pentru că studentul de la Farma nu își va putea deschide vreodată o afacere pe motiv de mafii rețele farmaceutice. Și atunci nu poți să le iei mai mulți bani, ca în cazul stomatologilor și medicilor, care pot face activități pe firma lor și care au 10.000 net la încadrare într-un spital sau clinică de stat.
P.S. 2 Așteptăm să aflăm cum se vor plăti pensiile considerate nesimțite ale doctorilor. Unul ca ăsta, specialist, ia 20.000 de lei brut, va avea pensie de 10.000 de lei. Un fel de pensie considerată de popor nesimțită, ca la polițai, jandarmi, sereiști, magistrați, inși de la DNA, care nu au contribuit nici ei pe măsură la taxe și impozite pentru a primi cadou astfel de pensii. 
Pentru cei care mai au nevoie: http://www.botfree.ro/spam-reporting.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.