duminică, 22 noiembrie 2020

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu au nevoie de autorizații!

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu au nevoie de autorizații!

Când slugoilor le e frică ca de mafie etnică românească să supere rahatul politic. Trimiteți jegoșii responsabili la DNA, pe fapte de corupție și urmăriți firma de român la circuitul banilor, dați etnic, după modelul sponsorizări Iglesias, Zile târgumureșene, bani pentru poliție locală și poliție cu ceva școală, sute de mii de lei din bugetul local cu speranța protecție inculpați români și ascuns dosarele de șantaj și amenințare martori DNA la poliții, să le zicem așa, ca să nu jignim angajații curați și neșantajabili. Și DNA, 500.000 de euro pentru 5300 de tabletel cu care s-au lăudat inculpații români, din banii fraierilor prostiți de inculpați în campania electorală. Urmăriți Lenovo și intermediarii români ! Preț Altex 510 per bucată gunoi electoral de la trepăduși cu școala știți voi cum și când!

https://ceasulcetatii.ro/mos-craciun-a-facut-campanie-electorala-pe-bani-publici/

 

Dezvăluirea lui Zoltán Soós

 

Niciun loc de joacă pentru copii nu a beneficiat, la montarea bunurilor (majoritatea montate în campanie electorală), de autorizație de construire. Nu există nici avizele necesare, nici proiect tehnic sau autorizație de construire.

Vă prezint mai jos, ca exemplu, un model de angajament multianual.

Contractul nr. 31/26.05.2020 are valoarea totală de 3.095.511 lei și se întinde pe perioada 2020-2022. În 2020 s-a emis prima factură, în valoare de 109.158 de lei, iar diferență de plată în sumă de 2.986.353 de lei a rămas pentru anul 2021. O mare parte dintre bunurile aferente bugetului anilor următori au fost livrate în avans și instalate deja, cu toate că erau programate la livrare pentru anul 2021 și nu aveau acoperire bugetară pentru anul 2020.

Am dispus astăzi inventarierea tuturor spațiilor publice în vederea verificării lucrărilor executate cu sau fără respectarea autorizației de construire și pregătirea imediată a documentației de avizare a lucrărilor de investiții, în vederea respectării, în exploatare, a siguranței cetățenilor, dar și pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.