joi, 19 noiembrie 2020

Construire din temelii buncăr radioterapie, 10 luni, reparație în clădire veche coridor radioterapie Târgu-Mureș peste 8 luni!


Construire din temelii buncăr radioterapie, 10 luni, reparație în clădire veche coridor radioterapie Târgu-Mureș peste 8 luni!

Ce e în neregulă cu cifrele astea, când e mai ușor și sexy să construiești din temelii în 10 luni și e infinit mai greu să repari un coridor, motiv pentru a închide aparat Radioterapie mai bine de 8 luni? E drept că nici Topmed nu era pe lume și cu interesele concurențiale de azi, bașca angajați (și) de la stat, atunci când se construia de la zero de către aceleași firme, foarte puturoase la reparat coridor. Instituții ale statului, nici voi nu știți matematică și nu sunteți curioase de ce firme de români se anunță la licitații și ce experiență și ce interese au, bașca rude în anumite partide și prezențe constante în ultimii ani la afaceri pe spitale, după modelul mai aproape de noi,  PDL, românii pe lângă primărie și gașca Florea?

P.S. În 6 decembrie nu doar votăm, ci marcăm un an de închis buncăr nou-nouț de radioterapie, preț 1,25 milioane de euro de la CJM. Pentru că statul nu vrea să facă concurență privaților sau e prea prost ca să cumpere un aparat de radioterapie care poate produce cel puțin un milion de euro anual, doar jumătate din cât ar costa tratamentul la privatul flămând?! 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.