miercuri, 18 noiembrie 2020

Manipulările obișnuite în campania lui Maior revin!

Manipulările obișnuite în campania lui Maior revin!

Băieții români sunt odihniți, put a serei pensionar și de tarabă și de troglodiți cu subordonate făcând știți voi ce sub nasul jandarmilor, așteptăm următoarele provocări, mai fură unii garaje, mai fură maghiarii piețe, mai dau foc unii la coroane, chestiile etnice și bolnave obișnuite în manipularea românească. Băietul ăla adună deja, chestii care nu sunt prescrise, două condamnări judecătorești pe spețe ANI, un ghips în fața judecătorului care decidea trimiterea la răcoare sau nu pentru contact cu complicii din primărie, două trimiteri în judecată pe fapte de corupție, consiliere fictivă de la unul care și-a terminat facultatea pe la 40 de ani, angajat consilier accelerat, nu personal, după ce a fost prins cu potlogării de ANI, cu PFA făcut special și angajat în două zile la șeful lui de partid și decontări pe acte ANI pentru activități fictive inginerești, de umor și religie, consultant manager la firma unui escroc cu cartel taxi, amendă de 180.000 de euro, jumătate furați din banii Transport local, cum a  găsit Curtea de conturi escrocii rumâni! Atenție, DNA, la... exploatarea auriferă, din CAEN! Ia vedeți și ce zice legea avertizorului public despre politizarea instituției, sabotarea viceprimarilor legali, cum e cu corupția și restul!

Așteptăm demențele copiate pe capital.ro și alte bălării incisive și dacă oamenii ar fi deștepți ar verifica cum e cu urmăririle alea la domiciliu. Că nu e vorba de păcăliciul cu subordonata și cu întâlnirea deloc erotică cu jandarmi.

 

https://flux24.ro/consilierul-de-taina-al-noului-primar-din-targu-mures-si-cartita-care-aduna-informatii-prin-santaj-si-intimidare/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.