luni, 23 noiembrie 2020

Coordonatorul vaccinării Covid, ce bani a primit de la industria farma: 48 de sponsorizări, 60.000 de lei!

Coordonatorul vaccinării Covid, ce bani a primit de la industria farma: 48 de sponsorizări, 60.000 de lei!

Cu un absolvent mureșean de UMF, probabil pe vremea când se dădeau examene serioase și din două materii, nu ca acum, nu îmi amintesc, eu am terminat în 1997 universitatea care avea să fie înghițită de UMF. Cu un absolvent  care primește sponsorizări de la industria farma, am zis că e necesar să vedem cine i-a dat banii și dacă nu are vreo problemă cu oarecare producător de vaccin. Și ca o cireașă, unele firme farma i-au dat bani și șefului lui de doctorat, ca să nu zicem Cercel și posibil nevasta lui Cercel.

Așadar:

Valeriu Gheorghiță  UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE "CAROL DAVILA". SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA MILITAR CENTRAL DR CAROL DAVILA, PFI - GHEORGHITA VALERIU ACTIVITATE MEDICALA

17 sponsorizări în 2018, de la  NEOLA PHARMA, ABBVIE SRL, ALVOGEN ROMANIA SRL, JOHNSON & JOHNSON ROMANIA, MERCK SHARP DOHME ROMANIA SRL, vreo 30.000 de lei sponsorizări!

2019 fără bani, 2020 fără completare.

19 sponsorizări în 2017! ANGELINI PHAMACEUTICALS, MERCK SHARP DOHME ROMANIA SRL. , JOHNSON & JOHNSON ROMANIA.  BRISTOL-MYERS SQUIBB MARKETING SERVICES SRL.  DR.REDDY'S LABORATORIES ROMANIA. Cost sponsorizare bugetar: 10.000 lei!

12 sponsorizări în 2016: ABBVIE SRL, NEOLA PHARMA, GILEAD SCIENCES INTERNATIONAL LIMITED, JOHNSON & JOHNSON ROMANIA, MERCK SHARP DOHME ROMANIA SRL 20.000 lei

 

https://www.anm.ro/sponsorizari/afisare-2016/beneficiari

Informații despre orice medic pe linkul respectiv și poate așa vă explicați de ce unele medicamente sunt mai bune decât altele și cum e posibil să primească bani pentru a-și face meseria (a învăța, a participa la congrese mai mult sau mai puțin de excursii) un doctor din 6, cum scria cândva Tolontan de interesele nenorocite ale industriei Pharma și cum asta nu se numește ca la funcționari publici mită.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.