vineri, 20 noiembrie 2020

Ușor cu hotelul, greu cu coridorul. Sau cum e mai greu să lucrezi la stat decât la privat, când te cheamă Plopeanu. Afacerea reabilitare etaj Radioterapie Târgu-Mureș!


Ușor cu hotelul, greu cu coridorul. Sau cum e mai greu să lucrezi la stat decât la privat, când te cheamă Plopeanu. Afacerea reabilitare etaj Radioterapie Târgu-Mureș!

Mai jos un articol despre extra nemaipomenite performanțe. Doamna asta și cu soțul mai au o firmă, Mapcom, cu abonamente la spitalele și clinicile din Târgu-Mureș, în colaborare cu fratele fost UMF-ist a unuia din PSD, partid care sprijină unii manageri, când e rost de gălăgie. O firmă care nu e în stare să termine în 8 luni un parter la radioterapie, chestie fericită pentru Topmedul beneficiar de decontări duble, față de stat! Și ne amintim la hotel de o sponsorizare concert Iglesias și de vreo 200.000 de euro dați de Florea pe motiv de ajutor de stat și înființare de câteva locuri de muncă. Infinit mai ușor cu munca la privat, nu pe banii publici, nu? În 10 luni faci un buncăr de la zero, în 8 luni reabilitezi un coridor, e greu rău, să aduni după alții?! Și dragostea adevărată cu firma de mansardare cu activitate suspendată pe motiv de post UMF vreo 8 ani și care lucrează acum în spitale și clinici în ultimii 3-4 ani aduce ceva mălai: 1,25 milioane de euro buncărul plus 2,5 milioane reabilitare oncologie și radioterapie! Și probabil mai sunt, cel puțin pentru ex-UMF-istul cu frate în partidul bun,  parcările de câte 375.000 de euro și alte parcuri și plantări de copăcei la clinici. Unde sunt zăpezile de altădată? Adică gașca PDL și întreținuții etnici ai primăriei?!

https://ardealnews.ro/2020/11/20/un-hotel-din-mures-castigator-a-4-premii-internationale-in-2020/

https://www.businessmagazin.ro/lideri/cine-este-femeia-care-conduce-cel-mai-bun-hotel-din-romania-16453473

Ea mai deţine alături de soţul ei, de profesie inginer constructor, o companie de construcţii, Construct Mapcom în Târgu-Mureş, o clădire de birouri şi o hală industrială. Comparativ cu 2015, hotelul Privo a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 23% şi a gradului de ocupare cu 15%, având creşteri pe fiecare segment de activitate. Pentru 2017, ea estimează o creştere cu 10% a veniturilor, respectiv a gradului de ocupare. „Ne vom concentra pe creşterea gradului de ocupare în weekend prin organizarea de teambuildinguri şi pachete de tip city break”, spune ea.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.