sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Horeca e pe mâinile bune ale bugetarului cu voucherele de vacanță decontate din norma de hrană! Sau cum e să iei bani privați de la bănci, prin intermediul bugetarilor, să salvezi privat din turism!

 

Horeca e pe mâinile bune ale bugetarului cu voucherele de vacanță decontate din norma de hrană! Sau cum e să iei bani privați de la bănci, prin intermediul bugetarilor, să salvezi  privat din turism!

Ministerul economiei se laudă că se prelungește viața voucherelor de vacanță emise până la finalul lui 21, ca sprijin Horeca. Bugetarii, cei care primesc aceste vouchere de vacanță, salvează încă o dată Horeca! Iar pentru cei care sunt tentați să înghită escrocheria PSD preluată de PNL, bugetarii au o normă de hrană, mai mare la forțele de represiune (poliții , penitenciare, SRI, poliție locală). Chestia aia era impozitată, dar hoții PSD au inventat supraimpozitarea normei de hrană, pentru ca angajatul normal să primească azi mai puțin decât pe vremea crizei lui Boc! Ce fac hoții PSD și PNL cu banii din diferență? La impozitarea voucherului de vacanță cu 41,5 la sută rezultă că impozitul de 10 la sută, adică 145 de lei plus 12 rate lunare a 145x 12 depășește valoarea voucherului! Adică proștii plătesc cam 1700 pe ceva ce statul bișnițar zice că valorează 1450! Restul banilor nu sunt adunați automat de escroci, ci sunt pentru dobânzile la bănci, pentru că statul, în infinita prostie electorală, ia bani de la privați, ca să pună 1450 în contul bugetarilor! Doar la Primăria Târgu-Mureș, cu 1450 dintre frecători de mentă și escroci cu carnet de partid și cu 145 de polițai cu 12 clase, mereu conduși de ex-sereistul de încredere, acum unul parașutat ani în presă, banii împrumutați ca să umple cardul angajaților: magnifica sumă de 250.000 de euro!    

P.S. La o supraimpozitare, de 41,5 la sută, probabil cel mai mare impozit pe persoană fizică, plătit de un milion de oi! Mai mare și decât cel la jocurile de noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.