miercuri, 25 noiembrie 2020

Foarte convenabil pentru Topmedul care are două aparate de raze, Radioterapia de stat din Târgu-Mureș a uitat să repornească activitatea în octombrie!

Foarte convenabil pentru Topmedul care are două aparate de raze, Radioterapia de stat din Târgu-Mureș a uitat să repornească activitatea în octombrie!

Topmed aduce, zice lumea, al doilea aparat de radioterapie, în timp ce singurul de la stat și din județ zace nefolosit după o reabilitare care a ținut 7 luni și jumătate la un coridor amărât, aparatul fiind perfect funcțional. S-a promis că lucrările geniale de la coridor vor ține din martie până minimum august, s-a decalat termenul pentru septembrie, pentru că e greu să reabilitezi un coridor de către firmele abonate la spitale și unul chiar cu legătură cu partidul care susține pe cineva. Din octombrie nu mișcă nici musca, muncitorii vieții și ai abonamentului în spitale au plecat, dar aparatul tot nu e redat sănătății, timp în care Topmedul beneficiar aduce al doilea aparat! Și cum privatul e plătit dublu, se zice, cu două aparate vă dați seama ce afacere proastă are Casa de asigurări, altădată foarte vocală la 340 de lei pierduți prin nesemnarea


unui card, acum cu frică să zică ceva. Ce facem, așteptăm ca Topmedul să angajeze restul de asistenți, doctori și fizicieni de la statul păgubit, plătind mai bine decât proprii angajați?

P.S. Pe vremuri erau niște domni care vizitau clădirea, cu ceva treabă. Nu e nevoie să revină, nu? CJ Mureș, ceva deranj?! 2,5 milioane de euro reparații clădire plus 500.000 de euro în plus cheltuiți de Casa de asigurări pentru același număr de pacienți, 3 milioane de euro din banii mureșenilor! Să fie!

P.S. 2 CJM, 1,25 milioane de euro zac în buncărul de radioterapie nefolosit un an și pe firmele abonate și românești făcut. Sigur vă pasă, nu?! Szia!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.