miercuri, 18 noiembrie 2020

Primarul Soos zice de o trecere de pietoni periculoasă în orașul hoției românești. De ce nu și de celelalte?!

Primarul Soos zice de o trecere de pietoni periculoasă în orașul hoției românești. De ce nu și de celelalte?!

Omul e la început, poate e nevoie de la poliția cu cadouri din bugetul local de la inculpații din Primăria Târgu-Mureș să afle cât de ilegale sunt alte treceri, făcute de borfași în imediata vecinătate a sensurilor giratorii, în apropierea parcărilor, pe sensuri unice, adică afacerile gunoaielor pe pișcotat un sens pe firme de pușcăriași și mituitori, cu indicatoare rutiere de la maghiarul tolerat. Pe vremuri, sensurile unice e făceau pe baza unor studii, nu din pix de borfaș și nu cu slugoii în uniforme care și-au luat cadouri dat cu speranța protecție inculpați, din bugetul local.

Vă amintiți de semaforul din 7 decembrie, închis de hoții români la ora 19? Cu polițaii mânjiți cu cadouri care se plângeau că escrocii din primărie nu vor să dea drumul la semafor?! Multe sute de mii de lei pentru fotbal(20.000), sindicate sportive(90.000), tabără de pictură (15.000), telefonie, apă, canal, reparații mașini și cumpărat direcții (25.900 lei), revelioane pe banii prostimii (33.000) și așa mai departe! Ia ghiciți cum se ascund doi ani și două luni și plângerile pentru șantajare martori DNA, la Târgu-Mureș, de către ăștia la care le spuneți oameni ai...legii!

 

🇷🇴 Trecerea de pietoni 🚶‍♂️ de pe strada Ștefan cel Mare este periculoasă, fapt semnalat de mai multe ori de comunitatea bisericească din zonă.

Pentru siguranța trecătorilor am montat un denivelator pentru reducerea vitezei la trecerea de pietoni menționată. Mulțumim fracțiunii UDMR din consiliul local pentru inițiativă.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.