marți, 24 noiembrie 2020

Nebunie de la Arafat, 390.000 de lei lunar doar pentru studenții de la UMF Târgu-Mureș!

 

Nebunie de la Arafat,  390.000 de lei lunar doar pentru studenții de la UMF Târgu-Mureș!

Adică nu plătești personal angajat care lucrează la Târgu-Mureș cu bolnavi și acte Covid, dar dai banii publici la niște studenți care nu pot fi trași la răspundere, neavând asigurări de malpraxis și neavând voie să profeseze ceva ce nu pricep! 80.000 de euro pentru o lună, curată afacere pentru statul român. Dar la 9000 de lei ceruți pentru școlarizare cu nesimțire la UMF-ul unde Azamfirei își trage 620.000 de lei anual înțelegem că studenții sunt disperați să dea bani pentru diploma aia.

P.S. În țări civilizate statul nu are locuri cu taxă, cum nu se manipulează cifre la medicină militară ca escrocii români să transforme locuri fără taxă de la medicină militară la locuri cu taxă, nici nu există carteluri UMF, cu prețuri aproape identice, deși legea concurenței spune că hoțomanii nu se pot alinia, cel puțin 3 UMF-uri cu același preț rezolvând condiția cartel, cum nu sunt nici țări cu locurile pentru străini dublate din pix ca fraierii să-și cumpere loc și să primească diplome contra 5000 de euro anual, ca la Târgu-Mureș

 

 

 

Un număr de 264 de studenți ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, inclusiv studenți internaționali, au răspuns prompt apelului Departamentului pentru Situații de Urgență de a activa ca voluntari pentru îngrijirea bolnavilor cu COVID-19.

 

„Reacție promptă a studenților UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Un număr de 264 de studenți, inclusiv studenți internaționali, din cadrul Universității și-au exprimat opțiunea de a lucra ca voluntari pentru îngrijirea bolnavilor cu COVID-19, în cadrul apelului făcut de DSU. Îmi exprim aprecierea pentru simțul lor civic, pentru modul în care au înțeles că este datoria fiecăruia să contribuim la rezolvarea acestei crize. Reacția lor onorează profesia medicală pe care și-au ales-o”, a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În fiecare lună se aşteaptă o activitate de aproximativ 120 de ore, iar la finalul fiecărei luni studentul va primi un premiu de în cuantum de 2.500 de lei, plus cei care vor fi în alte localităţi decât centrele universitare unde studiază sau localităţile de domiciliu sau reşedinţă vor primi o diurnă, plus cazarea şi masa gratuite din partea autorităţilor sau a unităţii sanitare unde vor activa”, a precizat Raed Arafat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.