marți, 19 ianuarie 2021

Cât de proști sunt angajații ministerelor?!


Cât de proști sunt angajații ministerelor?!

Cazul 1, trimiți la Ministerul sănătății o sesizare privind lipsa activității la o clinică foarte bănoasă pentru spitalul județean, ăia zic mulțumesc și îți scriu că au trimis sesizarea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, ca ăia să răspundă, pentru ce interese au ceilalți!

Cazul 2, trimiți o sesizare la Ministerul Muncii și Protecției sociale, ăia retrimit la Ministerul Sănătății, care trimite la MAI, departamentul pentru situații de urgență. Am înțeles, băieți și fete, DNA e singura instituția care nu retrimite nimănui, voi ați câștigat niște timp. Să aveți sănătate!

Cazul 3, trimiți ceva grav la Ministerul Sănătății, ăia zic mulțumim că ne-ați informat de situația care pune în pericol pacienți, vă rugăm să răspundeți domnului doctor! Mulțumesc, minister, nu sunt doctor, nu mă interesează nici ca titlu onorific, sunt inginer cinstit și cu examen real de admitere, fără bacalaureat ajutător, apreciez că tu crezi că doar un doctor poate sesiza nenorocirile care storc banii de la CAS și lasă pacienți fără tratament.

Caz mai loco, trimiți la CJ Mureș o drăguță sesizare despre un manager neangajat anterior la o clinică privată beneficiară azi de vreun milion de euro prin blocare infinită activitate clinică de stat. CJ Mureș nu nimerește prenumele e greu de citit, e mai ușor de stâlcit, mai ales când îți povestește un maghiar mai verde și responsabil subiectul și nu mai citești ce scrie petentul. Mulțumesc, mult, numele meu sună mai bine și mai românește decât... nemțescul respectivului maghiar.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.