vineri, 8 ianuarie 2021

Mai încearcă, madam Mahler!

Mai încearcă, madam Mahler!

Un medic foarte prezent pe sticla televiziunilor private spune că nasoii  care nu vor vaccin sunt de regulă personalul fără pregătire medicală, nu medici și asistenți. Normal că e o poveste nedemonstrată la nivel de țară, sunt cazuri de refuz de a te înscrie pe listă exact din partea medicilor și asistenților, inși considerați cu mai multă școală decât oameni menționați de respectiva și mai responsabili cu ce și ce bagă în ei. Cum să recunoști că medicii au ei interesele lor, scuzându-se cu alergii, că au anticorpi, că sunt în vârstă, că ei nu vor în valul 1 să fie cobai, fiind și nesponsorizați de ăia cu vaccinul, ca să fie docili, cum sunt medicii români în mare parte, cu multe mii de euro anual? Culmea este că aceste categorii de non-vizionari sunt exact beneficiarii escrocheriei cu banii pentru eroi covid, bani dați fără CCM unice pe țară și din bugetul unic de sănătate, adică exact din contribuțiile medicilor, asistenților ș.a.m.d.? Bani care au ajuns exact la ăștia la care există neîncredere pentru vaccin, în parte medici, asistenți! Aici s-a anunțat că vor fi dați banii europeni pentru 75.000 de oameni, în realitate s-au dat pentru 43.000, aleși de manageri șmecheri sau proști grămadă, care au lăsat pe liste și rezidenți care nu aveau treabă cu subiectul, bani furați la nivel național din bugetul unic de sănătate. Nici o reacție din partea organelor statului care au subiect corupția.

P.S. Apropo de șmecherie, nici un manager nu a dat bani de covid din banii spitalului, că doar nu era tâmpit. Banii ăia se pot folosi pentru partid, pentru tovarăși și bisericuțe care reabilitează, repară, proiectează, dotează spitale, iar sindicatele au fost atât de tâmpite încât au făcut achiziții pe bani privați, pornind de la mașinile de spălat, pe care nu le făceau managerii șmecheri.

P.S. 2 În cazul diverșilor țăcăniți sub cruce ortodoxă ce scuze ar fi, madam Mahler? Cei care nu se vor vaccina dintre bugetarii în sutană, unii niște sfidători de lege, sunt dintre ăia care cred că îi apără Dumnezeu de boli, nu vaccinul? Dar dintre profii de 2 lei care parazitează învățământul românesc? Cine nu se vaccinează nu are școală sau are școală prea multă? Sau dacă tot le-a dat PSD mită ca eroi covid, ca medicii și asistenții, de ce să fie tâmpiți profesorii să meargă la școală dacă sunt eroi și cu banii prin lege fără să meargă?

P.S. 3. Ce sunt filmările alea dubioase cu bugetari medici? Din mai multe unghiuri, voit lacrimogene, demne de un montaj poetic pentru tovarășul?

 

Beatrice Mahler, medic cooptat în campania de promovare a vaccinării: Angajații spitalelor care refuză vaccinarea sunt de regulă personal auxiliar, fără pregătire medicală, nu medici și asistente

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.