miercuri, 20 ianuarie 2021

Zoli are sânge în instalație și la DNA golăniile românilor și ale vetrei românești, secția maghiară, din gașca inculpaților din Primăria Târgu-Mureș?!

Zoli are sânge în instalație și la DNA golăniile românilor și ale vetrei românești, secția maghiară, din gașca inculpaților din Primăria Târgu-Mureș?!

Poate verifică DNA, care are deja plângerile, ce ratați au PFA-uri în primărie, cu sau fără acte, au avut, ce activități au decontat escrocii, cum s-a făcut lobby pentru secte și alte asemenea mizerii de români sau nu. Pentru DNA, Belverderea sectanților și parcurile de imagine ale sectanților, ați înțeles mecanismul și cum UDMR ba vota ba nu vota pentru vreun gunoi și lista e scurtă, de la dirigenții de șantier, paze, reparații, îngrijire spații verzi, indicatoare, urlători pe scenă, lumini și sonorizări, alte minuni de scurs etnic banul.

Ceasul cetății.ro zicere:

Surse judiciare ne-au informat că primarul Soós Zoltán a depus un denunț penal la DNA, în urmă cu câteva zile, pentru un prejudiciu care se apropie de trei milioane de lei. Acuzațiile sunt de abuz de încredere, înșelăciune, fals în înscrisuri, fals intelectual și uz de fals. Acuzațiile sunt îndreptate împotriva firmei Kronos Life Construct SRL, PFA Agoșton Gyozo și Mircea Moldovan.

 

Pe scurt, în 2019 a fost semnat un contract între municipalitate și firma Kronos Life Conctruct (n.r. zvonurile din târg arată cu degetul spre Claudiu Maior, că ar fi în spatele ei) – o companie care a câștigat mai multe contracte cu primăria condusă de Dorin Florea, pentru amenajarea centrului de atletism și stadion. După un control, noul edil a descoperit că mai multe bunuri ce ar fi trebuit depozitate lipsesc din inventar. Valorea lor: un milion de lei. Prejudiciul constatat este însă de 2,6 milioane de lei, la care mai trebuie adăugată dobânda creditului bancar. Primarul Soós a mai susținut în denunțul ajuns pe masa procurorilor că au fost achitate mai multe facturi fără un temei legal.

 

Ceasul Cetății a solicitat un punct de vedere administrației Soós pentru a confirma acest denunț, dar încă nu am primit un răspuns.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.