joi, 28 ianuarie 2021

Ce au decontat ca protocol golănașii din Primăria Târgu-Mureș sau cum proștii din CL au stat de lemn-Tănase în fața inculpaților români!

Ce au decontat ca protocol golănașii din Primăria Târgu-Mureș sau cum proștii din CL au stat de lemn-Tănase în fața inculpaților români!

Mark Hermann a făcut ce trebuia un administrator, a venit în fața presei cu chestiile înfulecate de gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș, protocol, ca banii furați pentru revelionul poliției locale și cu miros specific via SRI. Ce găsim aici? Un Tănase, nu știm dacă personaj real, vreun sereist bețivan, vreun retardat de-al găștii, vreun șef de asociație, slugă în uniformă sau alte specii ale casei. Gagiul e carnivor,  nu mănâncă ochiuri decât atunci când e stricat la burtoi. Notă de plată a lui Tănase în 3-4 zile: un cotlet, două coaste, șnițele, chitftele, salam, 3 porții mâncare bucătarului, că păcăliciul era tare înfometat în ziua respectivă, piept italian, că țăranul nu e obișnuit cu piept clasic, 4 porții mușchi de vită, că se pregătea să intre la bulău și avea nevoie să aibă stomacul plin o zi? Bandiții au dat de mâncare la Biserică, protocol,  40 de porții, probabil în campania inculpatului Maior? În 6.03. Să îi ferească Dumnezeu pe bandiți de mâna lungă a legii, mai ales că mafia etnică de 20 de ani nu mai există și nici polițiile cu școală și fără nu mai primesc cadouri cu duhoare de mită ordinară și pentru protecție inculpați și condamnați definitiv, din bugetul local. Că și acolo s-a dat lovitura, pentru a avea sclaveți în uniformă pentru lipit autocolantele în campania imaginată la vreo beție de cunoscătorul fin și prostimea  a fost bună să care plase și să ducă măști, fiind subordonați MAI, nu unor înapoiați care exploatau neuronul cu chipiu.

P.S.Prostălăii au dat de mâncare și la zdrențe ALDE, conform mărturiilor foto. Ghiciți ce nimicuri erau acolo și cu câte guri s-au îmbuibat!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.