miercuri, 6 ianuarie 2021

Primarul maghiar de Târgu-Mureș sparge buboiul

Primarul maghiar de Târgu-Mureș sparge buboiul

 

DNA, o privire mai atentă la toți abonații lui Florea care reabilitau pe foarte mulți bani ai celor care nu verificau și la  abonamentele găștii ?

Având în vedere problemele sesizate de cetățeni, în ceea ce privește calitatea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor, efectuate de firma S.C. Kronos Life Construct S.R.L., Primăria Municipiului Târgu Mureș a decis încetarea unilaterală a contractului 📄 cu firma executantă printr-o notificare de reziliere din data de 17.12.2020.

Totodată, s-a dispus ca de la mijlocul lunii ianuarie să se facă o recepție în detaliu a tuturor lucrărilor executate de firma în cauză, precum și a celor rămase în conservare.

În următoarea fază, Primăria Municipiului Târgu Mureș va demara o nouă procedură de achiziție pentru continuarea programului de reabilitare termică a blocurilor.

 

Fima minune era pe invitațiile la escrocheria ASA Târgu-Mureș, două milioane de euro luați ilegali de datornic la stat, caz judecat de 5 ani la Miercurea Ciuc,  umfla bani cu pușcăriași dinainte și condamnați apoi cu suspendare, pentru mită, în gașca de românache a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș.

Denumirea: lucrari de modernizare a unui numar de 32 de strazi din Municipiul Targu-Mures si a retelei de alim

V.1) Data atribuirii contractului 18.01.2013

V.2) Numarul de oferte primite 2

Numarul de oferte admisibile 2

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, (lider al asocierii dintre SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ASPHAROM SRL, SC ASPHADRUM SRL, SC LASPROM SRL, SC CITADIN PREST SA, SC KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL),

Adresa postala: jud.Mures, Comuna Cristesti, str.Geiger, nr.1/E , Localitatea: Cristesti , Cod postal: 547185 , Romania , Tel. 0265-306420 , Fax: 0265-306420

 

 

V.4) Informatii privind valoarea contractului

Estimarea initiala a valorii contractului

Valoarea: 28578686.00 Moneda: RON Fara TVA

Valoarea totala finala a contractului

Valoarea: 27781082.22 Moneda: RON Fara TVA

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.