sâmbătă, 9 ianuarie 2021

O nouă mită pentru medici și asistenți, tot pe povești că vor fi bani europeni

O nouă mită pentru medici și asistenți, tot pe povești că vor fi bani europeni

Nu mai ține minciuna cu bani pentru eroi covid, dați o lună sau două medicilor și asistenților, pe liste făcute de idioți manageri care au pus și alte categorii, cum ar fi rezidenții, iar PSD a distrus ideea de erou covid cu profii de sub paturi, adică bugetar care nu merge la serviciu și mai trebuie să ia un spor neprevăzut în CCM unic pe ramură și în legile de muncă actuale. Ce să facem pentru eroii vaccinului? Le dăm și lor bani, pornind de la 100 de lei per oră, că tot sunt plătiți 8 ore de stat și au și interesul să justifice vaccinarea lălăită. În alte țări, să dai bani unuia ca să-și facă meseria se cheamă mită. La noi nu, că medicul și asistentul nu sunt funcționari publici. De asta România e unde e și de aceea unii au tupeu să ceară mite sau să accepte cadouri de la pacienți. Nu-i de vină cel care bagă în traistă, e de vină cine a făcut sistemul și a acceptat mitele din sistem, plicurile, cadourile, în loc să monteze camere de supraveghere în cabinete și să interzică industria farma să..,sponsorizeze 1 din 6 medici, cum zicea Tolontan într-o anchetă.

P.S. O mită pentru cei care se vaccinează? Ei sunt eroii, lor nu le pică nimic de la inventatorii vaccinului oficial pentru România, ei nu primesc bani pentru conferințe și simpozioane în țările cele mai exotice, ca medicii, ei nu sunt plătiți din bugetul unic de sănătate, pentru ei nu se minte că se vor face plăți din banii europeni, nu din banii fraierilor de români!

P.S. 2 Fraierii de medici și asistenți nu au dat un semn când PSD le-a furat bani din tichetul de masă, pentru a se plăti la suprapreț voucherul de vacanță. Un mizilic, ce-i drept, cam 15 ore la care se lucrează la vaccinarea populimii!

P.S.3 Se dau bani și la registratori. Adică specia furată la mărirea de salariu, pe motiv de îngheț. E suficient să meargă cineva pe legi de muncă să arate că e ilegal să nu mărești salariul conform legii, dar e legal, în capul ministerului, să iei mită din baniii...europeni?! 

P.S. 4. Gratuit analize medicale complete, o dată pe an, în CCM unic pe ramură, valabil pentru toți angajații din sănătate. Câți din ăștia au mers la tolomacul de manager să zică. am dreptul, e lege națională?! Bine, ar trebui să învețe să citească, întâi.

P.S.5 Pentru cei care nu pricep, medicii și asistenții au primit deja mită PSD, bani ca să nu fugă din țară, prin 2018 pentru 2022. Asta înseamnă că până în 2022 e ilegal să li se dea bani, așa că s-a inventat mita prin eroi covid și eroi vaccin. În realitate doar o mită, ca să îl liniștească pe cei afectați și de lipsa plicurilor și altor atenții cu care românul merge la bugetarul cu postliceală sau facultate!  Așteptăm ca prostălăii neamului, adică borfașii din Parlament, să se prindă că orice medic se va pensiona cu minimum 10.000 de lei net, la salariile actuale de 20.000 de lei brut. Cine le va plăti pensiile nesimțite?Nesimțite întrucât s-a zis că judecătorii, securiștii și alte specii de bugetari nenorociți au privilegiile de fel, bani dați la pensie de 7-10 ori cât pentru un angajat normal!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.