vineri, 8 ianuarie 2021

Numerologie pentru toți profii din România, nu doar din Galați! 6 cursuri lunare pentru misticii numerelor arabe!

 

Numerologie pentru toți profii din România, nu doar din Galați! 6 cursuri lunare pentru misticii numerelor arabe!

Cu un mic gest de căutat pe internet presa românească putea găsi că știrea cu invitat profii la numerologie e de fapt un program... național, la care misticii cifrelor predau la profii vieții diverse povești, pe bani nu se știe cui.

P.S. Magicienii și vrăjitorii cifrelor arabe au de fapt interese cum se poate citi acolo: să fie recunoscută profesia de numerolog și să aibă rol important în școli, pentru identificarea talentelor și orientare profesională (?!). Mare-i grădina ta, Doamne!

P.S. 2 Nici la Mureș nu sunt mai sănătoși la cap, dacă vă aduceți aminte cum diverși bezmetici de partid cereau câte 3 clase de la fiecare școală pentru bălării de mese rotunde cu politruci români sau îi obligau pe elevi să înghețe cu lumânări în mâini pe drumul eminescului sau să presteze la inculpații români și nu numai, la Sala polivalentă, program literar-artistic de proslăvit rahat suprem al Zilelor târgumureșene, ca să nu mai spunem de elevi cu pancarte la cenaclul bardului Păunescu, care se lua anterior de nevestele tale și de promovarea lor ca directoare. 

P.S.3. Tot la Târgu-Mureș diverși educatori, să nu spunem profesori, cu crucea doar în frunte invitau elevii să se... spovedească. De parcă exact copiii sunt ăia curvari, hoți, păcătoși. Ca să justifice bugetarul în sutană bănuții pentru orele de religie?!

 

https://asociatianumerologilor.ro/new/

 

Stimațidascăli,Asociația Numerologilor din România vă invită să îi fiți parteneri în cadrul Proiectului Educațional „Numerologia -o 9 legătură dascăl-elev”, adresat exclusiv cadrelor didactice din învățământul formal și alternativ -educatori, învățători, profesori. Prima  întâlnire  va  avea  loc  online,  pe  platforma  zoom,  vineri,  8  ianuarie  2021,în intervalul 18.00-21.00.Participarea este gratuităpentru toate cadrele didactice interesate.Proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei -știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundăatât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate decolegi,prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor.Perioada de desfășurare:-8 ianuarie -întâlnirea inițială-februarie -iulie 2021Proiectul implică 6 întâlniri lunare, cu tematici diferite.Tematică proiect:Tema 1 -5 februarie -ArhetipurileTema 2 -5 martie -Vibrația interioarăTema 3 -2 aprilie -Vibrația exterioarăTema 4 -7 mai -Vibrația globalăTema 5 -4 iunie -Ciclul de 9 aniTema 6 -2 iulie -Destinul și vocațiaTraineri numerologiAdriana Nicolae, Roxana Iorgulescu Bandrabur, Diana Mețiu, Alexandra Mihărtescu, Violeta Husti, Bogdan Ungureanu, Alexandru T. ZărnoianuPentru înscriere, vă rugăm să completați formularul din site-ul  asociatianumerologilor.ro,  pe pagina evenimentului sau să ne scrieți pe adresaoffice@asociatianumerologilor.ro.BeneficiariDirecți:cadrele didactice implicate în proiectIndirecți:elevi, părinţi

 

 

https://www.g4media.ro/video-proiectul-numerologia-o-9-legatura-dascal-elev-propus-oficial-scolilor-din-galati-cum-justifica-sefa-inspectoratului-scolar-adresa-trimisa.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.