sâmbătă, 28 octombrie 2017

Alo, Poliție română, ce caută ăstia cu autocolante cu steme ale țării secuilor și prescurtări SIC lângă numărul de înmatriculare?!



Alo, Poliție română, ce caută ăstia cu autocolante cu steme ale țării secuilor și prescurtări SIC lângă numărul de înmatriculare?!
Poliție târgumureșeană cu cadouri de la penalii din primărie, 26.000 de lei mită/cadou/atenție/taxă de protecție, pomană etnică de la escroci liberali sau ce e aia, dar și poliție a securistului care se joacă de-a plimbarea după vin în Moldova și cu taberele de pictură sau sport sindicalist, multe zeci de mii de euro anual cadouri de la borfașul penal: știți, mituiților/cadorisiților, că există mașini în Târgu-Mureș care au lângă numărul de înmatriculare autocolante cu țara secuilor și autocolante cu prescurtarea SIC (SECUI, SECUIESC, PRESCURTARE în latinește)?! Sau la voi interesul e numai de 15 martie și de marșuri ale secuilor, temele dragi și foștilor sereiști care stau în uniformă lângă borfașii români trimiși în judecată?!   HR 06 NMS, pentru mituiții/cadorisiții etnic, din banii prostimii.
https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%9Ainutul_Secuiesc
http://www.mediafax.ro/cultura-media/tinutul-secuiesc-a-primit-codul-sic-pentru-un-domeniu-de-internet-4437215

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.