marți, 10 octombrie 2017

Pentru slugile în uniforme care primesc reparații mașini, excursii folclorice, tabere de pictură sau sport sindicalist din banii târgumureșenilor: când munciți, bă?!



Pentru slugile în uniforme care primesc reparații mașini, excursii folclorice, tabere de pictură sau sport sindicalist din banii târgumureșenilor: când munciți, bă?!
Buni doar de strâns bani de 1 și 8 martie, de paști și forță de intimidare de 15 martie sau la marșurile maghiarimii, adică poliția cu 2 ani de școală și poliția cu 3 luni de pregătire. Cum explică păcălicii în uniformă abandonarea pe domeniul public a tot felul de panouri, parcarea ilegală, la mai puțin de 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni semnalizată, parcarea paralelă cu trecerea de pietoni, parcarea pe trecerea de pietoni, montarea de suporturi indicatoare rutiere fără indicatoare rutiere, parcarea pe trotuare, la mișto, în fața instituțiilor publice?! Atenție, DNA, 27.000 de lei pentru reparații mașini și direcții, prin penalul Florea, inițiator, 15.000 de lei pentru taberele de pictură ale vulturului albastru zburat din SRI, Bretfelean, câțe 45.000 de lei din bugetul local pe câțiva sindicaliști ai lui Bretfeboy care fac, cică, sport de masă  (AS sindicală a primăriei și poliției locale, AS sindicală a poliției locale), excursii folclorice în delegații ale primăriei sau la frații moldoveni, din banii publici controlați de borfașul trimis în judecată al lui Brtetfelean, în contrapartidă cu lipit autocolante de borfaș în campania lui Florea, cu vandalii care vor ataca orașul și care sunt din alte partide decât hoții PDL/PNL. Misiune îndeplinită de slugile lui Bretfelean, cu duhoarea de securist care reiese din formularea agramată și de temporalitate martie 1990.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.