marți, 31 octombrie 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș! Datorii la stat de sute de mii de euro în timpul insolvenței. Urmează ca slugile din CL să mai voteze o pomană ilegală, peste cele 4 care stau la baza unui nou dosar?!



Atenție, DNA Târgu-Mureș! Datorii la stat de sute de mii de euro în timpul insolvenței. Urmează ca slugile din CL să mai voteze  o pomană ilegală, peste cele 4 care stau la baza unui nou dosar?!
Pentru cunoscători, căutați și judecătorii, ca să nu fie și ăștia șantajabili cu rudele lor din primărie! Pentru că se poartă la români! Atenție, DNA și la terenul pentru retardat și la spălarea de bani publici! Românisme, pe votul isteric, ca să nu fure maghiarul ce fură de 17 ani românul, sub nasul binevoitor al SRI care luptă împotriva a ce vrea el, etnic!
Ardealnews zicere:
ASA2013 Târgu Mureş îşi poate continua fără probleme activitatea în campionatul Ligii 2 după ce ieri, 30 octombrie, Curtea de Apel Târgu Mureş a admis ordonanţa prezidenţială formulată de administratorul special Ioan Nucu Man de suspendare a executării sentinţei de intrare în faliment, decisă în 13 octombrie de Tribunalul Mureş. Cu alte cuvinte, ASA2013 Târgu Mureş nu se mai află în stare de faliment, de lichidare şi îşi continuă procesul de reorganizare.

Soluţia pe scurt publicată de Curtea de Apel Târgu Mureş este următoarea: ”Admite cererea formulată de MAN IOAN NUCU, în calitate de administrator special al debitoarei ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB ASA 2013 TÂRGU MUREŞ şi, în consecinţă, suspendă executarea Sentinţei nr. 549/13.10.2017 pronunţate Tribunalul Specializat Mureş, în dosarul nr. 165/1371/2016, până la soluţionarea cererii de suspendare formulate odată cu cererea de apel declarată în dosarul menţionat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 30.10.2017”.

Odată cu decizia de astăzi a Curţii de Apel Târgu Mureş, s-a suspendat hotărârea de trecere la faliment a ASA2013 Târgu Mureş, societatea este în organizare, iar RTZ&Partners SPRL – Filiala Bistriţa, societatea profesională desemnată de Tribunalul Mureş ca lichidator judiciar are acum calitatea de administrator judiciar.

”Curtea de Apel Târgu Mureş a admis ordonanţa prezidenţială şi a suspendat afectele judecătorului sindic de trecere la faliment. Practic, societatea este acum în reorganizare şi trebuie să îşi urmeze planul de organizare”, a comentat, pentru Liga2.ro, Claudiu Balog, reprezentantul RTZ&Partners.

Tribunalul Mureş decidea în data de 13 octombrie 2017 ca următorul termen de judecată să fie pe 12 ianuarie 2018.

Pe 1 noiembrie, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF va analiza sesizarea făcută în 23 octombrie de reclamantul Federaţia Română de Fotbal împotriva pârâtului ASA2013 Târgu Mureş. Membrii comisiei vor decide atunci dacă echipa mureşeană va putea continua sau nu în campionat. Cel mai probabil, răspunsul va fi unul pozitiv după verdictul de astăzi al Curţii de Apel Târgu Mureş.

Rămâne însă întrebarea cum de FRF nu a luat până acum o decizie în cazul clubului din Târgu Mureş, după decizia din 13 octombrie a Tribunalului Mureş. În şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 1 august, membrii acestuia au validat cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă din 14 iulie 2017, care a aprobat modificarea Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice conform Anexei nr. 1. Adică, la ”Articolul 38 – Înscrierea şi condiţiile”, s-a adăugat următoarea frază: ”să nu fie supus procedurii falimentului”, aceasta fiind o nouă condiţie pentru ca un club să participe ”în competiţiile organizate de FRF/LPF/AJF/AMFB”, adică inclusiv în Liga 2. O condiţie pe care ASA2013 Târgu Mureş nu a îndeplinit-o în perioada 13-30 octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.