luni, 23 octombrie 2017

Consilierii locali târgumureșeni trebuie să arate că nu sunt slugile lui Florea în afacerea teren gratis pentru escrocii care închiriau pe bani publici respectivul teren



Consilierii locali târgumureșeni trebuie să arate că nu sunt slugile lui Florea în afacerea teren gratis pentru escrocii care închiriau pe bani publici respectivul teren...gratuit
Afacerea teren gratis închiriat în familie, probabil pentru spălare de bani publici. Iar consilierii locali care au votat dedicația de partid nu mai sunt în CL, cum nu mai sunt nici cei care au votat ca slugile pentru furtul bani ilegali pe ASA. Și, ghici, actualii consilieri locali sunt și ei șantajabili cu diverse.
1,2 milioane de lei paguba adusă bugetului local, pe interesul unor anumiți sectanți, ceva deranj etnic și religios?! DNA, ia toți consilierii locali, din cele 3 ture amintite și caută afacerile pe primărie, ca să ai și motiv pentru ce sunt slugi. Pentru că...pază, clinici, școli, sport, carnet de partid, reparații, mansardări, construcții, condamnări definitive de la tribunal și așa mai departe!
Ședință joi, vom afla cine e om și cine e slugă!


30. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii  ca parte civilă a Municipiului Tîrgu Mureş în Dosarul penal nr. 1883/10/2016 aflat pe rolul Tribunalului Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.