joi, 26 octombrie 2017

Consilieri locali, slugi ale lui Florea. Protecție în familie și pentru familie!


Consilieri locali, slugi ale lui Florea. Protecție în familie și pentru familie!

Mașca zicere. Adică omul chemat la poliție de penali pe motiv că… scrie urât de ei. Doar că lui nu i-au făcut dosar fals de șantaj, ca la mine. Și ce să vezi, ăia care au luat dosarul fals de șantaj de la penalul pe PFA și consiliere de penali trebuie să dea o soluție în dosarul făcut la plângerea mea pentru șantajare și amenințare martor DNA, așa că poliția cu cadouri din banii mei : mucles la gagii cu carnet de partid și românismul penal! După ce, coincidența dracului, penalii și retardații aferenți au oferit 27.000 de lei pomană/mită/cadou/loz în plic poliției târgumureșene, pe așa –zise reparații mașini și direcții, caz prezentat la DNA, pentru că prefectura nu a atacat pomana penalilor și amendaților! Și azi s-a mai dovedit o dată că hoția din ultimii 17 ani e mereu românească și în numele și buzunarele unor români se fură de la toate etniiile. Sub nasul atent al SRI, care are grijă să nu deranjeze interesele etnice majoritare, mai puțin când i se cere mandate de interceptare pentru borfașii români. Patria a priori.... something.
Ce au facut penelistii din CL Tirgu Mures?
S-au abtinut la votul pentru un HCL prin care Municipiul se constituia parte civila intr-un proces in care inculpat este primarul "independent", cu doua dosare in instanta trimise de DNA, sustinut pe fata de PNL la localele din 2016. 
 Atenție, DNA, Dumitru Pavel, condamnare Tribunalul militar, v-ați prins?!Benedek, autorizație clinică și sponsorizare la ASA, Matei Dumitru, cel din vremea mitei din campania lui Florea pentru Băsescu, 150 de lei pentru fiecare profesor, cu dedicație hipermarhet Real, Papuc, avocatul care trebuie să apere orașul de hoția fotbalistică și sectantă PDL/PNL(sic!)


În caz că nu v-ați prins, niște slugoi au votat pomana pentru neamul prost care a închiriat terenul și unul dintre făptași a șantajat un pic  emoțional slugile din CL, cu vreo 9 ani înainte să se joace de-a cascadorul/sinucigașul.
 30. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii  ca parte civilă a Municipiului Tîrgu Mureş în Dosarul penal nr. 1883/10/2016 aflat pe rolul Tribunalului Mureş.

 Remember:

Penalul Florea inițiază HCL pentru pomana poliției Târgu-Mureș, 26.000 de lei pe așa-zise reparații și direcții, Prefecturii Mureș nu i se pare nimic dubios în pomana de la amendatul poliției și trimisul în judecată pentru ilegalitățile retardatului ASA
Oricum, am trimis la DNA, să judece ei dacă e ceva corupție în banii livrați poliției Târgu-Mureș pe motiv reparații mașini, direcții. Numai 26.000 de lei! Iar după HCL-ul respectiv, angajații penali ai primăriei, Florea și Maior, depun plângeri pe tema scrisului pe facebook și blog și poliția se execută și nu verifică nimic. Chiar și când se fac plângeri pe șantaj fictiv în dosare de 2 lei! DNA, ia proștii  pe abuz în serviciu și pentru banii dați lui Bretfelean, 15.000 de lei prin Asociația vulturii albaștri, pe așa-zise tabere de pictură, caută excursiile ăluia, caută concediile unora în uniformă cu mașina de serviciu și cei 45.000 de lei pe As sindicală a primăriei și poliției locale și cei 45.000 de lei pe As sindicală a poliției locale. Bani de la penal și consilierul penal și condamnat al primarului, ghici pentru ce?! Atenție, aveți și șantajul lui Florea la adresa pompierilor, pentru aviz discoteca primăriei. Gagiul a recunoscut că nu dă banii stabiliți prin CL, altă taxă de protecție, nu?, până nu primește hârtia și după ce a primit la câteva zile s-a scris de către borfași că e cea mai…sigură discotecă din oraș! Șantaj pe față, DNA, e suficient să citiți data eliberării actului și data efectuării șantajului, prin presă și, tati, e zi de ridicat gunoiul, cum ar spune pușcăriașul Țerbea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.