marți, 10 octombrie 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș, zeci de mii de euro dedicate de penalul Florea prietenarilor, cu ocazia târgurilor!Atenție, DNA Târgu-Mureș, zeci de mii de euro dedicate de penalul Florea prietenarilor, cu ocazia târgurilor!
Suficient să urmăriți firmele beneficiare pe așa-zise târguri de arte și meserii, gașca de la baruri și cabinete de înfrumusețare, banii pentru afișe, indicatoare luminoase și mizerii de reviste. Multe zeci de mii de euro de la penal, urmăriți banul și etnia! Plus interesele borfașilor pe spațiile unor școli, prietenii știu de ce. Arte și meserii de la… hoți români!


Primăria Tîrgu Mureş în colaborare cu Universitatea Cultural Ştiinţifică, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi Liceul Tehnologic Gheorghe Şincai a dat startul celei de-a cincea ediţii a Târgului de Arte şi Meserii. 12 unităţi de învăţământ şi mai mulţi agenţi economici vor participa la această ediţie, care are drept tematică profilul mecanic. Timp de trei zile liceele de profil din Tîrgu Mureş îşi vor prezenta oferta. „Primăria Tîrgu Mureş susţine orice proiect menit să aducă la loc de cinste meseriaşii atât de căutaţi pe piaţa muncii. Prin proiectul Şcolii de Artă şi Meserii, vrem să dăm un suflu nou meseriilor care au dispărut odată cu desfiinţarea şcolilor profesionale. E nevoie de o schimbare a mentalităţii profesorilor, a căror menire este să stârnească pasiunea elevilor şi să le stimuleze creativitatea, dar şi a părinţilor care trebuie să înţeleagă că diplomele nu înseamnă nimic, dacă nu sunt însoţite de ştiinţă şi meserie învăţată la nivel profesionist", a declarat primarul Municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea. 

Târgul de Arte şi Meserii, ediţia din această toamnă va cuprinde în plus două concursuri pentru elevii claselor a şaptea şi a opta, menite să le stimuleze interesul pentru alegerea meseriilor. Începând cu anul viitor, Primăria Tîrgu Mureş va lansa o provocare pentru elevii şcolilor participante la Târgul de Arte şi Meserii: un concurs pe echipe, în care elevii vor prezenta lucrări proprii, care vor fi evaluate de comisii tehnice. Cea mai bună realizare va aduce un premiu consistent elevilor şi şcolii câştigătoare.

„Trebuie să înţelegem că educaţia este o problemă serioasă, iar profesionalismul şi calitatea ar trebui să fie scopul final al oricărei forme de învăţământ. Vrem să aducem la Tîrgu Mureş profesori din Germania, să vedem ce am putea obţine din experienţa lor în şcolile tehnologice",a mai adăugat primarul Dorin Florea.

Târgul de Artă şi Meserii se va desfăşura în Cetatea Medievală de miercuri, 11 octombrie până vineri, 13 octombrie, ora 17,00. Standurile expoziţionale pot fi vizitate între orele 11,00 – 17,00.

Ediţia din această toamnă este aniversară, deoarece municipalitatea doreşte marcarea a 125 de ani de la înfiinţarea, în noiembrie 1883, a Şcolii de Arte şi Meserii.

Serviciul Relaţii publice interne şi internaţ


Atenție, DNA, la târgul de arte și meserii și pomenile de zeci de mii de euro ale penalilor din Primăria Târgu-Mureș!
De vreo 3 ani, gașca penală și etnică din primăria Târgu-Mureș face praf banul public pe așa-zisul Târg de arte și meserii, pe românii cu firme cu baruri sau cu coafoare și frizerii. Penalii și escrocii prinși și cu mite în primăria Târgu-Mureș au supralicitat cu reviste, ghiciți pe ce specimene de gașcă. Mai nou, bandiții banului public au folosit niște mizerii de panouri de reclamă, nefolosite luni în șir, dar luminate din banii prostimii, pentru reclama idioată la afacerea etnică Târg de arte și meserii. DNA Târgu-Mureș, ia o pauză de la interogat consilieri și verifică ce au spart ăștia din banul public și pe gașca lor etnică!

Cu penalul și mituitul încă netrimis în judecată pentru toate dosarele și cu sluga preaplecată Someșan care trebuia să facă praf cei 400.000 de euro pe liceul maghiar și firmele hoților români PNL și PSD, târgul de arte și meserii reprezintă o nouă modalitatea de a hrăni porcii etnici din camarilă. Două ediții, 50.000 de lei din banii publici, revistă din banii publici, spații, cică, pentru arte și meserii, într-un cuvânt interesele jegurilor lui Florea pe românii morți de foame! Căutați prăpădiții etnici serviți!

Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean MuresDNA Târgu-Mureș, atenție la hoțiile Târg de arte și meserii și decontările banditului etnic PNL pentru reviste cu același scop din primăria mega-hoțiilor târgumureșene și cu mituiții PNL încă la locul furturilor
Cum bandiții lui Florea au făcut praf 100.000 de lei pe două ediții Târg de arte și meserii și dedicații etnice, atenție, DNA, bandiții fac a treia ediție fără firmele private abonate, ci cu alți parteneri. Să ghicim, o nouă dedicație a banditului etnic pe gașca românească susținută de porc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu